Πολιτική

Μύδροι Πολάκη κατά Κασσελάκη: Εγωπαθή νάρκισο και αδολφοχιτλερισμό δείχνουν οι αναφορές του

Απαράδεκτα και αποκρουστικά χαρακτήρισε ο Παύλος Πολάκης τα όσα έχει πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Συμφωνώ με την εισήγηση γιατί αυτά που είπε στις συνεντεύξεις του είναι απαράδεκτα και αποκρουστικά», είπε μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία και εξήγησε:

«Η αναφορά πως ντρέπεται να χάσει απο βουλευτή του δείχνει έναν εγωπαθή νάρκισο και η αναφορά περί συμμετοχικής αμεσοδημοκρατίας δείχνει αδολφοχιτλερισμο!!!»

«Με τον αποκλεισμό του τώρα το παίζει πληγωμένος -παραπονεμενος πρίγκηπας !! Αν ερθει κανονικος κοσμος να ψηφισει αυτος ο ναρκισσος δεν θα βγει προεδρος!!», είπε απευθυνόμενος στους «87».

«Κάνει ο,τι είναι δυνατόν για να διώξει κόσμο και κάποιοι απο τους «87» με τις συνεντευξεις τους κανουν το ίδιο!!», συνέχισε για να καταλήξει:

«Θέλω οπωσδήποτε να προστεθεί στο κείμενο της απόφασης σήμερα αναφορά στα Ελληνοτουρκικά και στα μυστικά παζάρια του Μητσοτάκη που είναι απαράδεκτα και επίσης αναφορά στις κινητοποιησεις των υγειονομικων. Τελος να πω πως ενω ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Νέα Αριστερά ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας μου σήμερα απο τη μήνυση του Άδωνη και είχαμε και τρία παρών απο ανεξαρτητους, η Λινού ψηφισε ναι στην άρση. Το αναφερω για να πέφτουν τελειως οι μάσκες για το ρόλο της κυρίας που εδινε συγχαρητηρια στον Αδωνη το Γενάρη».




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-17 19:59:00

Back to top button