Ελλάδα

Νήπιο 1,5 ετών τραυματίστηκε σε παιδική χαρά όταν αποκολλήθηκε καγκελόπορτα

Ατύχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός μικρού παιδιού ηλικίας 1,5 ετών σημειώθηκε σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη. 

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (15.10.2024) όταν αποκολλήθηκε καγκελόπορτα σε παιδική χαρά στον Άγιο Ανδρέας της Χηλής Αλεξανδρούπολης. 

Η μητέρα του νηπίου είχε πάει στην παιδική χαρά μαζί με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της. Ξαφνικά, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μεταλλική καγκελόπορτα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του νηπίου, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για προληπτικούς λόγους, ενώ αύριο αναμένεται να λάβει εξιτήριο. 

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ για το περιστατικό κλήθηκε να καταθέσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ναΐτίδης, ο οποίος σημείωσε ότι η συγκεκριμένη παιδική χαρά είναι πιστοποιημένη.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, οι γονείς του νηπίου κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Πάρη Παπαδάκη.

 

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-17 13:58:00

Back to top button