Ελλάδα

Bίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του ληστή που «χτυπούσε» καταστήματα στα βόρεια προάστια

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του ληστή που έβαζε στο στόχαστρο καταστήματα στα βόρεια προάστια φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece. 

Aπό τα μέσα του μηνός Αυγούστου του τρέχοντος έτους o άνδρας προχωρούσε σε ένοπλες ληστείες σε βάρος υπαλλήλων είτε φαρμακείων, είτε ξενοδοχείων, είτε καταστημάτων ακόμα και σε βάρος πεζών σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής.​ Ως προς τη μεθοδολογία της δράσης του, προέκυψε ότι, ως επί το πλείστον απογευματινές – βραδινές ώρες, επιβαίνοντας σε σκούτερ, προσέγγιζε κατά τις ώρες λειτουργίας τους το κατάστημα ή το φαρμακείο ή το ξενοδοχείο που σκόπευε να διαπράξει ληστεία και κατόπτευε τον χώρο.

Όταν αντιλαμβανόταν ότι εντός των υποψήφιων στόχων του δεν υπήρχαν πελάτες, παρά μόνο οι υπάλληλοι, στάθμευε την επιχειρησιακή δίκυκλη μοτοσικλέτα είτε μπροστά στην είσοδο, είτε σε κοντινή απόσταση. Εν συνεχεία, εισερχόταν στο χώρο, προσεγγίζοντας τον υπάλληλο του καταστήματος, όπου με την απειλή όπλου ή μαχαιριού που έφερε, είτε εξανάγκαζε τα θύματά του να του παραδώσουν, είτε αφαιρούσε χρηματικά ποσά από το χώρο των ταμείων.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-17 13:44:00

Back to top button