Ελλάδα

Κρήτη: Σε νοσοκομείο της Γερμανίας μεταφέρεται ο ένας τουρίστας που ήπιε σφηνάκι με απορρυπαντικό

Σε σοβαρή κατάσταση παραμένουν τα πέντε άτομα που κατανάλωσαν σφηνάκια με απορρυπαντικό σε ξενοδοχείο των Γουβών στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο ένας Γερμανός τουρίστας αναμένεται να λάβει εξιτήριο από την ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ προκειμένου να συνεχίσει την νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Γερμανίας μετά την απόφαση της οικογένειάς του, με όλα τα διαδικαστικά να έχουν  ολοκληρωθεί και η μεταφορά του αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.

Στην ΜΕΘ δύο ακόμα άτομα – Δύο στην Κλινική

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένουν ακόμα οι δύο τουρίστες με την κατάστασή τους να έχει σταθεροποιηθεί.

Σε πιο σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ο 69χρονος Άγγλος ο οποίος είναι διασωληνωμένος ενώ ο μπάρμαν του ξενοδοχείου παραμένει στην Εντατική με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια.

Την ίδια ώρα, ο 67χρονος Σκοτσέζος και ο 45χρονος Αλβανός έχουν λάβει εξιτήριο από την ΜΕΘ και νοσηλεύονται στην γαστρεντερολογική κλινική.

Θυμίζουμε ότι, το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου όταν στο ξενοδοχείο βρίσκονταν οι τέσσερις τουρίστες και ο μπάρμαν. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να πιούν ρακί ωστόσο αντί να μπουν στο σφηνάκι ρακί μπήκε ένα καυστικό υγρό το οποίο χρησιμοποιούνταν για απορρυπαντικό.

Άμεσα όσοι το κατανάλωσαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ενώ οι αρχές που ενημερώθηκαν για το περιστατικό προχώρησαν στη σύλληψη του διευθυντή του ξενοδοχείου.

Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση το μπουκάλι που είχε το καυστικό υγρό ήταν ίδιο περίπου με το μπουκάλι που περιείχε την ρακί.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-17 12:56:00

Back to top button