Auto

Union Automotive Group προς eportal.gr: «Φέρνουμε τρία νέα Geely στην Ελλάδα»

Σε απάντηση του CEO της Union Automotive Group Ran Danai στις πληροφορίες που αποκάλυψε η στήλη του eportal.gr και του Τάκη Τρακουσέλλη «ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ», μεταξύ άλλων αποκαλύφθηκε οτι η Geely Auto θα ξεκινήσει την εμπορική της δραστηριότητα και στην ελληνική αγορά με αιχμή του δόρατος τρία νέα μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα μέσα στο 2025.

Ποια είναι αυτά:
Το EX5, βασισμένο στην πλατφόρμα Geely Electric Architecture (GEA), ξεχωρίζει για τον μινιμαλιστικό του σχεδιασμό και τις προηγμένες τεχνολογίες του. Με έμφαση στον χώρο και τη βελτιωμένη οδηγική εμπειρία, το EX5 στοχεύει να ηγηθεί στην κατηγορία του στις μεγάλες αγορές ηλεκτρικών οχημάτων.




Geely E5

Εκτός από το EX5, η Geely παρουσίασε το E8, ένα κορυφαίο ηλεκτρικό σεντάν, το οποίο διαθέτει την πρώτη παγκοσμίως ενιαία φωτιζόμενη μάσκα μέχρι τα χαμηλά του προφυλακτήρα. Χάρη στην αεροδυναμική του σχεδίαση με τις pop-up λαβές στις πόρτες, το E8 έχει κερδίσει πολλά βραβεία σχεδίασης, όπως τα A’ Design Award Platinum, IDA Design Award, IF Design Award, Muse Design Award, και Red Dot Award.




Geely E8

Το Xingyuan, ένα κόμπακτ SUV, έχει εξίσου ελκυστική σχεδίαση με χωνευτές λαβές στις πόρτες και μια ανάγλυφη μάσκα μπροστά διασφαλίζοντας κορυφαίο αεροδυναμικό συντελεστή. Το εν λόγω μοντέλο προσφέρει αυτονομία έως 410 χιλιόμετρα και είναι εξοπλισμένο με ανεξάρτητη ανάρτηση για μεγαλύτερη άνεση.




Geely Xingyuan

Με αυτά τα τρία μοντέλα, η Geely επιταχύνει την είσοδό της στις παγκόσμιες αγορές και διευρύνει τις επιλογές του καταναλωτή που αναζητά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Περισσότερα στην επόμενη ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ την ερχόμενη Τετάρτη. Μείνετε στντονισμένοι στο no1 ΜΜΕ για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα, το –

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-17 12:30:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button