Auto

Επίσημο: Στις 18 Οκτωβρίου η νέα Porsche 911 GT3

Με την καινούργια Porsche 911 να έχει παρουσιαστεί τον περασμένο Μάιο, αναπόφευκτο ήταν να έρθει σύντομα και η σκληροπυρηνική εκδοχής της, η GT3.

Ενόσω, λοιπόν, κανείς δε γνωρίζει την εμφάνιση ή τις τεχνικές λεπτομέρειες της νέας 911 GT3 (δεν αναμένεται να είναι υβριδική, όπως η Carrera GTS) η Porsche δημοσιοποίησε μία teaser εικόνα, προλογίζοντας την παρουσίαση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18 Οκτωβρίου στις 19:30, ώρα Ελλάδος.



Η γερμανική μάρκα σπορ αυτοκινήτων υπόσχεται ότι η νέα γενιά της 911 GT3 θα είναι «ακόμα πιο συναρπαστική και πιο καινοτόμα», συγκριτικά με τις προκατόχους της.

Αναμένεται να παρουσιαστεί σε δύο εκδόσεις, οι οποίες λογικά θα είναι η στάνταρ GT3 και η GT3 RS. Μικρές είναι οι πιθανότητες να δούμε την GT3 με το πακέτο Touring.

Οι πρώτοι που θα την οδηγήσουν θα είναι οι οδηγοί δοκιμών της Porsche, Walter Rohrl και Jorg Bergmeister, πριν πουν τις εντυπώσεις τους στο ευρύ κοινό.

Η απερχόμενη Porsche 911 GT3 εξοπλίζεται με τον γνωστό 4λιτρο επίπεδο εξακύλινδρο, ο οποίος αποδίδει 510 ίππους και 470 Nm, χαρακτηριστικά που τη βοηθούν να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα.

Το σίγουρο είναι ότι η καινούργια θα είναι ακόμα πιο ισχυρή, ειδικά στην έκδοση RS. Θα γνωρίζουμε περισσότερα σε λιγότερο από δύο ημέρες, με την επίσημη αποκάλυψη όλων των εξωτερικών, εσωτερικών και τεχνικών λεπτομερειών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-16 20:30:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button