Αθλητικά

Χουάνγκ Ουί-Τζο: Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κατηγορείται ότι βιντεοσκόπησε ερωτικές στιγμές χωρίς συναίνεση των συντρόφων του

Σκάνδαλο προέκυψε στην εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας με τον Χουάνγκ Ουί-τζο, ο οποίος για έξι μήνες στο παρελθόν είχε φορέσει και την φανέλα του Ολυμπιακού (Αύγουστος 2022 – Ιανουάριος 2023).

Ο 32χρονος επιθετικός αποκλείστηκε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αφού πρώτα απολογήθηκε μετά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για την κρυφή καταγραφή σεξουαλικών επαφών με δύο από τις πρώην συντρόφους του χωρίς τη συγκατάθεσή τους!

Οι εισαγγελείς στην υπόθεση ισχυρίζονται ότι ο παίκτης, ο οποίος αποχώρησε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις αρχές του περασμένου μήνα με προορισμό την Αλάνιασπορ Τουρκίας, κατέγραψε τις επαφές με τις γυναίκες τέσσερις φορές μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2022.

«Δεν θα κάνω το ίδιο λάθος στο μέλλον και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ ως ποδοσφαιριστής» ανέφερε ο παίκτης στο δικαστήριο.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τα θύματα που έχουν πληγεί από τις πράξεις μου και μετανιώνω βαθιά για την απογοήτευση που προκάλεσα σε όλους όσους με φρόντισαν και με στήριξαν».

Η υπόθεση έγινε γνωστή αφού ο παίκτης άρχισε να εκβιάζεται από την κουνιάδα του, η οποία ζητούσε χρήματα για να μην δημοσιοποιήσει τα βίντεο. Η γυναίκα αυτή καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για τη δημοσίευση των ιδιωτικών βίντεο του ποδοσφαιριστή και την απόπειρα εκβιασμού του.

Η κατηγορούμενη κατηγορήθηκε ότι μοιράστηκε τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσποιούμενη την πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατηγορούσε για απιστία.

Η δημοσιοποίηση των βίντεο προκάλεσε την παρέμβαση της αστυνομίας και την έναρξη έρευνας εις βάρους Χουάνγκ Ουί-τζο, προκειμένου να διευκρινιστεί αν οι σεξουαλικές επαφές είχαν καταγραφεί χωρίς τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων. Αρχικά, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, της Νόριτς και της Μπορντό, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν.

Το σκάνδαλο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά τον χωρισμό του Χουάνγκ με τη τραγουδίστρια Χιομίν (μέλος του συγκροτήματος KPop T-ara), περίπου πριν από έναν χρόνο.

Στην ετυμηγορία, το δικαστήριο της Σεούλ αναφέρει ότι η κουνιάδα δημοσίευσε τα βίντεο «έχοντας πλήρη επίγνωση ότι θα διαδίδονταν αδιακρίτως», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

«Το περιεχόμενο διανεμήθηκε ευρέως εντός και εκτός της Νότιας Κορέας (…) Η φύση του εγκλήματος είναι πολύ σοβαρή», πρόσθεσαν οι δικαστές, θεωρώντας ως ελαφρυντικά την αναγνώριση του εγκλήματος και την αίτηση επιείκειας που υπέβαλε ο Χουάνγκ.

Ο 32χρονος παίκτης έχει 19 γκολ σε 62 αγώνες με την εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας, όντας μέλος της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στα γήπεδα του Κατάρ.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας έθεσε τον επιθετικό εκτός εθνικής ομάδας, αναμένοντας τα συμπεράσματα της έρευνας.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-16 18:51:00

Back to top button