Αθλητικά

ΑΕΚ: Επέστρεψαν από τις Εθνικές τους Στρακόσια και Ελίασον

Με τους Θωμά Στρακόσια και Νίκλας Ελίασον συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το Κυριακάτικο (20/10/24, 20:30) ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena». Επιστρέφει την Πέμπτη (17/10/24) ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά.

Η ΑΕΚ μετά το International Break για τις Εθνικές ομάδες, ετοιμάζεται για το εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να μετρά επιστροφές. Συγκεκριμένα την Τετάρτη (16/10/24) στις προπονήσεις της Ένωσης μπήκαν οι Θωμάς Στρακόσια και Νίκλας Ελίασον, με αμφότερους να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα και από την Πέμπτη (17/10/24) να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς.

Στα Σπάτα θα γυρίσει την Πέμπτη (17/10/24) και ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την Εθνικη Μαυριτανίας.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ γυμνάστηκαν κανονικά, με τον Αλμέιδα να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται πως ο «Πελάδο» θα πάει στο ντέρμπι με λευκό απουσιολόγιο, αφού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Κάτι που σημαίνει ότι είναι αρκετά πιθανό τόσο ο Αντονί Μαρσιάλ, όσο και ο Έρικ Λαμέλα να μπουν στην αποστολή της ομάδας, με τους 2 «αστέρες» της ΑΕΚ να δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

To άρθρο ΑΕΚ: Επέστρεψαν από τις Εθνικές τους Στρακόσια και Ελίασον δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-16 16:40:00

Back to top button