Πολιτική

Πυρά Θεοχαρόπουλου κατά Κασσελάκη – «Στρώνει χαλί για νέα κίνηση εκτός του ΣΥΡΙΖΑ»

Νέα προβλήματα αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στο εσωτερικό του μετά τον ιστότοπο που δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης. Σε συνέντευξη του, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, εξαπολύει πυρά κατά του έκπτωτου προέδρου.

Μιλώντας στο Mega, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, είπε πως το κόμμα δεν έχει παραρτήματα και ότι οι εγγραφές των πολιτών γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την πλατφόρμα isyriza.gr.

«Το κόμμα δεν έχει παραρτήματα, δεν έχει τέτοιες λογικές»

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ανέφερε «Το κόμμα δεν έχει παραρτήματα, δεν έχει τέτοιες λογικές. Δεν στήνεται κόμμα μέσα στο κόμμα. Είναι μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας παράπλευρος μηχανισμός. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να συνεχίζεται μία κουβέντα παραλογισμού».

«Ζητήσαμε από τον Στέφανο Κασσελάκη να πάμε σε εκλογές από τη βάση και μας έλεγε όχι, κάντε μομφή. Έγινε η μομφή στην Κεντρική Επιτροπή, πέρασε και όταν πέρασε, δεν μπορεί να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα. Αμφισβητεί τους κανόνες της Δημοκρατίας, γιατί και στην κυβέρνηση και στα κόμματα δεν υπάρχει ανεξέλεγκτη εξουσία».

«Ο Κασσελάκης έχει καταδικαστεί από τον κόσμο»

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν σέβεται τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος, ενώ δήλωσε άγνοια για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του. «Ο Κασσελάκης έχει καταδικαστεί από τον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή παραβαίνει κανόνες, να υβρίζει το κόμμα που θέλει να γίνει πρόεδρος, να στέλνει εξώδικα και να απειλεί με εισαγγελικές αρχές τα όργανα του κόμματος. Με τον Κασσελάκη υπήρξε τρομερή ανοχή, που κάθε μέρα προχωρούσε σε υβριστικά σχόλια κατά του κόμματος και θέλησε να το στείλει στα δικαστήρια».

«Ο Κασσελάκης δεν ήθελε να γίνει υποψήφιος, θεωρώ ότι στρώνει χαλί για νέα κίνηση εκτός του ΣΥΡΙΖΑ», εκτίμησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-16 10:58:00

Back to top button