Οικονομία

Project Future: Tο πρόγραμμα εξειδικεύσεων για νέους πτυχιούχους ξεκινάει!

Ο 11ος κύκλος του επιτυχημένου προγράμματος Project Future της Πειραιώς, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ReGeneration, ξεκινάει, και δίνει σε νέες και νέους πτυχιούχους στην Ελλάδα τη στήριξη και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να βρουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας. Το Project Future πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Πειραιώς «Equall – Για μια Κοινωνία Ισότιμων Ανθρώπων» και εντάσσεται στον πυλώνα της Νέας Γενιάς.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 21/10/2024 και οι υποψήφιες και υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να εξειδικευτούν σε έναν από τους 7 πυλώνες του business και της τεχνολογίας:

· Business Intelligence & Machine Learning

· Digital Marketing & eCommerce Young Practitioners

· HR Management

· Building Intelligence with GenAI & ML Tools

· Banking Consulting

· Cloud Engineering

· Mobile Development with C#

Μια νέα ιστορία ξεκινάει. Η δική σου επαγγελματική ιστορία. Η Πειραιώς στηρίζει τη νέα γενιά, μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος Project Future. Το πρόγραμμα αξιοποιεί την τεχνογνωσία του ReGeneration, έτσι ώστε να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.

Οι νέοι και νέες που συμμετέχουν μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 7 πυλώνες του business και της τεχνολογίας, ώστε να εκπαιδευτούν σε τομείς της ελληνικής οικονομίας, όπου υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να ενταχθούν δυναμικά στην αγορά.

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς τα στάδια αξιολόγησης του προγράμματος Project Future, οι συμμετέχοντες περνούν στο στάδιο της εκπαίδευσης, η οποία απαρτίζεται από δύο μέρη: ένα τριήμερο training, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη των προσωπικών και επαγγελματικών τους δεξιοτήτων και στη συνέχεια ακολουθεί η εξειδικευμένη εκπαίδευση στον πυλώνα που επέλεξαν.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, τα βιογραφικά των συμμετεχόντων αναρτώνται στην πλατφόρμα του ReGeneration και παραμένουν διαθέσιμα στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις για έναν χρόνο.

Μέσω του προγράμματος, στόχος της Πειραιώς είναι:

· Οι νέοι και νέες πτυχιούχοι να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας, παρά την ελάχιστη ή και καθόλου προϋπηρεσία τους, μέσω των εξειδικευμένων εκπαιδεύσεων σε νευραλγικούς πυλώνες της ελληνικής αγοράς,

· Οι επιχειρήσεις να καλύψουν τις ανάγκες ανέρευσης ταλαντούχων νέων που θα προσφέρουν υπεραξία στο δυναμικό τους.

· Να συμβάλλει ουσιαστικά στην καταπολέμηση της ανεργίας και του brain drain και την ενίσχυση της εκπαίδευσης.

Περισσότερα στο www.projectfuture.gr

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-15 15:15:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button