Auto

Premium συνεργασία Peugeot και Αφοί Φιλοσίδη

Η Peugeot την τελευταία δεκαετία έχει κάνει τεράστια άλματα σε όλους τους τομείς και έχει καθιερωθεί ως ένας ιδιαίτερα σοβαρός premium «παίχτης».

Οι μοναδικές τις τεχνολογικές καινοτομίες όπως το i-Cockpit, οι εξελιγμένοι κινητήρες βενζίνης, ο ιδιαίτερος σχεδιαστικός χαρακτήρας, η τεράστια γκάμα, τα προσεγμένα και υψηλής ποιότητας υλικά και οι καινοτομίες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης έχουν φέρει τη γαλλική μάρκα σε ένα εκπληκτικό επίπεδο πολυτέλειας και γοητείας.

Η Peugeot, έχοντας θέσει στόχο να κυριαρχήσει σε όλα τα επίπεδα, δεν θα μπορούσε να μην δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις εγκαταστάσεις και τους συνεργάτες που θα την εκπροσωπούν. Οι απαιτήσεις πλέον είναι αυξημένες τόσο σε επίπεδο τεχνογνωσίας, όσο και εξυπηρέτησης πελατών και υπό αυτό το πρίσμα η συνεργασία με εταιρείες έμπειρες στο χώρο του αυτοκινήτου όπως η Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε. δείχνει ιδανική.



Η εταιρεία Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε. κατέχει κορυφαία θέση στον χώρο της αυτοκίνησης, έχοντας καταγράψει περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Πρόκειται για μια εταιρεία που αναπτύσσεται συνεχώς, που υπηρετεί με συνέπεια τις εξελίξεις και τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς και που εγγυάται ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη, ιδιώτη και επαγγελματία.

Η πρόκληση της Peugeot λοιπόν δεν θα μπορούσε παρά να ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε. η οποία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κάθετο συγκρότημα στην περιοχή του Βύρωνα, πιο συγκεκριμένα στην οδό Ολύμπου 66 στον Βύρωνα Αττικής, ως επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής Peugeot.



Η Peugeot Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε. στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με τον εκθεσιακό χώρο να εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της Peugeot και να παρέχει στους επισκέπρες ένα μοντέρνο, σύγχρονο, και φιλικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό προσφέρει εξειδικευμένη και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους υποψήφιους πελάτες.

Έτσι λοιπόν ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην 30χρονη πορεία της εταιρείας και με απόλυτο σεβασμό στην κληρονομιά της Peugeot θα προσθέσει πάθος και τελειομανία που ήδη έχει αποδείξει ότι κατέχει. Άλλωστε ο στόχος είναι ένας και δεν είναι άλλος από την ολοκληρωμένη, απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη, ιδιώτη και επαγγελματία.



Η Peugeot Φιλοσίδη θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη νέα γενιά εξηλεκτρισμένων μοντέλων της γαλλικής εταιρείας. Η ιδιαίτερη αυτή κατηγορία αυτοκινήτων -plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά- απαιτεί συγκεκριμένη προσέγγιση προκειμένου αφενός ο πελάτης να μυηθεί με σωστό τρόπο στον μαγικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης και αφετέρου να νιώσει την ασφάλεια και την αξιοπιστία των υπηρεσιών που θα τον συνοδεύουν σε αυτό του το ταξίδι.

Η γκάμα των υβριδικών μοντέλων της Peugeot είναι ίσως η μεγαλύτερη στην αγορά αυτοκινήτου καθώς ξεκινάει από το 208 και επεκτείνεται στα 2008, 308, 3008 και 408 και διακρίνεται για την οικονομία καυσίμου, τις χαμηλές εκπομπές ρύπων αλλά και την άριστη απόδοση από πλευράς ισχύος και ροπής.



Οι κινητήρες βενζίνης PureTech, με απόδοση 100 και 136 ίππων, σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα που είναι ενσωματωμένος στο νέο αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη e-DCS6, διασφαλίζουν μια ήρεμη και διαισθητική οδήγηση, με τεράστιο όφελος στην οικονομία καυσίμου.

Στις νέες εγκαταστάσεις της Peugeot Φιλοσίδη στον Βύρωνα οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για όλη την γκάμα των υβριδικών Peugeot. Μάλιστα, θα υπάρχει δυνατότητα test drive του κορυφαίου SUV 3008 Hybrid, που στη νέα του γενιά έχει περάσει σε άλλο επίπεδο πολυτέλειας, τεχνολογίας και επιδόσεων.



Συνδυάζει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα 29 ίππων ενσωματωμένο στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων. Με έναν μαγικό τρόπο οι μηχανικοί της Peugeot έχουν πετύχει να συνδυάσουν ισχυρές επιδόσεις με μια εξαιρετικά πολιτισμένη ή αν προτιμάτε βελούδινη λειτουργία, προσφέροντας έως και κατά 20% χαμηλότερα επίπεδα κατανάλωσης σε σχέση με έναν συμβατικό κινητήρα βενζίνης.

Το κατάστημα Peugeot Φιλοσίδη θα το βρείτε στην Ολύμπου 66, Βύρωνας. Μια νέα εποχή ξεκινάει και αυτή φέρει την εγγύηση δύο premium συνεργατών, της Peugeot και της Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-15 13:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button