Αθλητικά

Κιλιάν Εμπαπέ: Επιμένουν στη Σουηδία για την υπόθεση βιασμού – Επιβεβαιώθηκε το γεγονός από την εισαγγελία

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζει να συνδέεται με υπόθεση βιασμού στη Σουηδία και η εισαγγελία της Στοκχόλμης επιβεβαίωσε το γεγονός, χωρίς να αναφέρει όμως το όνομα του φερόμενου δράστη.

Ο βιασμός στη Στοκχόλμη φέρεται να έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, διάστημα κατά το οποίο, ο Κιλιάν Εμπαπέ βρισκόταν στη Σουηδία μετά από ταξίδι με φίλους του στη διακοπή των πρωταθλημάτων. Ο ίδιος ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης συνδέθηκε λοιπόν με την υπόθεση από σουηδικά Μέσα, με τον ίδιο να αντιδρά έντονα και να κάνει λόγο για “ψευδείς ειδήσεις”.

Μετά την εφημερίδα «Aftonbladet» όμως και η «Expressen» επιμένει πως η υπόθεση που ερευνά η αστυνομία της Στοκχόλμης αφορά τον Γάλλο διεθνή επιθετικό, καθώς είναι μεταξύ των υπόπτων και οι αρχές αναμένεται να καλέσουν τον 26χρονο σε ακρόαση, για να δώσει τη δική του εκδοχή.

Την ίδια ώρα δε, η εισαγγελία επιβεβαίωσε πως διερευνά την υπόθεση βιασμού, αλλά στην ανακοίνωση της δεν αναφέρει το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ. «Μετά τα δημοσιεύματα η εισαγγελία επιβεβαιώνει πως ξεκίνησε έρευνα, μετά από σχετική καταγγελία, για υπόθεση βιασμού», ήταν το σχετικό μήνυμα για το γεγονός.
 

To άρθρο Κιλιάν Εμπαπέ: Επιμένουν στη Σουηδία για την υπόθεση βιασμού – Επιβεβαιώθηκε το γεγονός από την εισαγγελία δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-15 12:30:00

Back to top button