Auto

Ένα Defender, ωδή στις ομορφιές της Κύπρου!

Η Heritage Customs αποκάλυψε την τελευταία δημιουργία της, Land Rover Defender 90, εμπνευσμένο από τις ομορφιές της Κύπρου! Η ειδική, κατά παραγγελία έκδοση, γνωστή ως The Spirit of Cyprus Valiance Convertible, κατασκευάστηκε κατόπιν αιτήματος Κύπριου πελάτη της εταιρείας και θα μπορούσε να παραχθεςί σε περισσότερες ,μονάδες, εφόσον υπάρξει η ανάλογη ζήτηση.



Μια ειδική δίχρωμη βαφή κάνει αμέσως το Defender να τραβήξει τα βλέμματα. Το επάνω μέρος του αμαξώματος είναι φινιρισμένο σε μια βαθιά απόχρωση του μπλε για να μιμείται τον ουρανό της Κύπρου, ενώ το υπόλοιπο αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε λευκό, όπως και πολλά από τα κτίρια που βρίσκονται στο εκπληκτικό νησί της Αφροδίτης. Η Heritage Customs έχει τοποθετήσει επίσης ένα σετ λευκών σφυρήλατων τροχών 20 ιντσών και έχει προσθέσει ένα μπλε απαλό καπάκι.



Δεν υπάρχει καμία διαφορά στο εσωτερικό, από τις τρέχουσες εκδόσεις του Defenfer 90. Μόνο κάποιες πινελιές, που έρχονται σε αρμονία με τη συνολική αισθητική της έκδοσης. Τα μπροστινά και πίσω καθίσματα έχουν ντυθεί σε μια όμορφη απόχρωση του βαθύ μπλε, όπως και τα πάνελ των θυρών, τα μέρη του ταμπλό και το τιμόνι. Άλλα στοιχεία του εσωτερικού είναι διακοσμημένα με βελούδινο λευκό δέρμα και υπάρχουν επίσης πολλές λευκές ραφές αντίθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-14 21:15:54

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button