Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ο Αντώνης Σαμαράς βράβευσε τους ερυθρόλευκους για την κατάκτηση του Conference League

Ο Ολυμπιακός τιμήθηκε στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τη Δευτέρα (14.10.2024). Οι Πειραιώτες πήραν το βραβείο τους από τον Αντώνη Σαμαρά.

Η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν μέσα στις ειδικές βραβεύσεις της εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Οι Πειραιώτες τιμήθηκαν για την κατάκτηση του Conference League και πήραν το βραβείο τους από τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων των Πειραιωτών, Κώστας Βερνίκος και ο διευθυντής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Πειραιωτών, Νίκος Γαβαλάς. Στην εκδήλωση έδωσε το “παρών” και ο Αντώνης Παπακανέλλος, ως μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Youth League αλλά και στέλεχος πλέον της πρώτης ομάδας.

Το event έγινε παρουσία δύο άλλοτε Πρωθυπουργών, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, με τον δεύτερο να δίνει το σχετικό βραβείο στον Αντώνη Παπακανέλο.

Μάλιστα ο Αντώνης Σαμαράς (γνωστός για τα ερυθρόλευκά του αισθήματα) είχε ένα τετ-α-τετ με τον νεαρό εξτρέμ του Ολυμπιακού, πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

To άρθρο Ολυμπιακός: Ο Αντώνης Σαμαράς βράβευσε τους ερυθρόλευκους για την κατάκτηση του Conference League δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-14 21:24:55

Back to top button