Auto

To RS2.00 Concept έχει το ΟΚ της Ford!

Μιλώντας πρόσφατα στο βρετανικό Car Magazine, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ford, Jim Farley, έδωσε το στίγμα της εταιρικής στρατηγικής, κάνοντας παράλληλα μια… γενναία κριτική στο πρόσφατο παρελθόν.

Ουσιαστικά προανήγγειλε την επιστροφή της μάρκας σε συναρπαστικά μοντέλα, με οδηγό το ένδοξο παρελθόν και την έξοδο από… βαρετές (όπως ο ίδιος χαρακτήρισε) προτάσεις, δίνοντας άμεσα τροφή στους ψηφιακούς σχεδιαστές.

Όπως, αυτοί στο car.design.trends, που παρουσίασαν πρόσφατα μια υποθετική πρόταση για ένα νέο Ford υψηλών επιδόσεων από τον Michael Barthly, γνωστό και ως barthly_design.psd  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Πιο συγκεκριμένα, ονειρευόταν τον πνευματικό διάδοχο του θρυλικού Ford RS200, που παρήχθη αρχικά από τη Ford Motorsport στο Boreham του Ηνωμένου Βασιλείου, από το 1984 έως το 1986 ως μοντέλο έγκρισης για το αγωνιστικό του Group B της εταιρείας.

Δεν είναι, λοιπόν, ένας ανεπίσημος εικονικός καλλιτέχνης που έρχεται με ένα υποθετικό σχέδιο. Αντίθετα, ο Barthly, πρώην μέλος της ομάδας Kia Design Europe, τώρα συνεργάζεται με τη Ford Design Europe. Ως εκ τούτου, αυτό το 2024 Ford RS2.00 Concept είναι στην πραγματικότητα εντελώς επίσημο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-14 19:00:09

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button