Αθλητικά

Μπαρτζώκας για το Ολυμπιακός – Αρμάνι: «Δεν υπάρχει χρόνος για προετοιμασία, να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (15/10/24, 21:15), με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» να υπογραμμίζει τον τρόπο που θα έρθει η νίκη για την ομάδα του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day ενόψει του Ολυμπιακού – Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική της Euroleague, μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας του, την προετοιμασία που έχει γίνει για την αναμέτρηση, αλλά και την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Η ομάδα είναι έτοιμη, όσο μπορεί, με την έννοια ότι χθες το βράδυ (13/10) παίζαμε (σ.σ. κόντρα στον Άρη) και έχουμε στην ουσία μόνο μία ημέρα για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι.

Αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, είναι το ίδιο καθεστώς. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος χρόνος για προετοιμασία. Στόχος -πιο πολύ- είναι να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας και να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας κάθε μέρα».

Για τα νέα στοιχεία μετά την επιστροφή του Μουστάφα Φαλ και τι περιμένει να δει εν αναμονή της επιστροφής και του Νίκολα Μιλουντίνοφ, σημείωσε:

«Πρέπει να έρθουν σε καλή κατάσταση όλοι. Ο Φαλ έδειξε πράγματι στοιχεία τα οποία έχουν κυρίως να κάνουν με την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και με το γεγονός ότι είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος. Εύκολα μπορεί να υποδεχτεί τη μπάλα και να δημιουργήσει από μέσα προς τα έξω.

Επίσης στην άμυνα είναι πολύ συγκεντρωμένος στο πλάνο και κάνει αυτά που ο προπονητής θέλει.

Ο Νίκολα θα κάνει σήμερα (14/10) την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, να δούμε σε τι κατάσταση είναι… ελπίζω κι αυτός γρήγορα να έρθει σε καλό επίπεδο, αλλά καλύτερα να βγάλουμε συμπεράσματα όταν τους δούμε στο γήπεδο».

Από πλευράς του, ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου ανέφερε

«Είναι αρχή της χρονιάς ακόμα, το πόσο έτοιμοι μπορεί να είμαστε από παιχνίδι, σε παιχνίδι με μόλις μια ημέρα ενδιάμεσα είναι πνευματικό ζήτημα.

Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Με την προπόνηση σήμερα θα δείξουμε κάποια πράγματα, είδαμε κάποια άλλα στο βίντεο. Υπάρχει διάθεση, υπάρχει όρεξη, υπάρχει συγκέντρωση από ότι φαίνεται από όλα τα παιδιά αλλά δεν παύει να είναι ένα τρίτο παιχνίδι μέσα σε έξι ημέρες το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Η Αρμάνι είναι μια ομάδα καινούργια μεν, σαν ρόστερ, αλλά με πάρα πολύ ποιότητα, πάρα πολύ μαχητική, ομάδα την οποία πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ».

To άρθρο Μπαρτζώκας για το Ολυμπιακός – Αρμάνι: «Δεν υπάρχει χρόνος για προετοιμασία, να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-14 14:43:41

Back to top button