Auto

Αποστολή στο Παρίσι: Αυτό είναι το Citroen C5 Aircross Concept

Το νέο Citroen C5 Aircross Concept, το οποίο παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, προσφέρει μια γεύση από την επόμενη γενιά του οικογενειακού SUV που θα έρθει το 2025.

Αυτό το μοντέλο έχει εξελιχθεί σημαντικά, μεγαλώνοντας και υιοθετώντας μια πιο μοντέρνα σχεδίαση, διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή του στην άνεση και την πρακτικότητα.

Βασίζεται στη νέα πλατφόρμα STLA Medium, η οποία είναι συμβατή με μια σειρά κινητήριων μονάδων, συμπεριλαμβανομένων βενζινοκίνητων, υβριδικών και πλήρως ηλεκτρικών επιλογών.



Το νέο μοντέλο έχει μήκος 4,65 μέτρα το οποίο είναι κατά 150 χιλιοστά μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, υποσχόμενο περισσότερο εσωτερικό χώρο και πρακτικότητα για οικογένειες.

Το C5 Aircross Concept έχει μια πιο «τετράγωνη» εξωτερική σχεδίαση, παρόμοια με τα μικρότερα μοντέλα της Citroen, όπως το C3 και το C3 Aircross, ενώ εξακολουθεί να δίνει έμφαση στην αεροδυναμική.

Χρησιμοποιεί την πλατφόρμα STLA Medium, την οποία μοιράζεται με άλλα μοντέλα της Stellantis, όπως το Peugeot 3008/5008 και το Opel Grandland.



Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά κινητήριων μονάδων, η ευελιξία της νέας πλατφόρμας υποδηλώνει ότι το C5 Aircross πιθανότατα θα προσφέρει plug-in υβριδικές και πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις εκτός από τις παραδοσιακές επιλογές εσωτερικής καύσης.

Το Citroen C5 Aircross του 2025 στοχεύει να είναι ένα ευέλικτο και ευρύχωρο οικογενειακό SUV με μεγάλη έμφαση στην άνεση, στοιχεία που αποτελούν βασικά γνωρίσματα της παράδοσης της Citroen.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-14 11:10:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button