Αθλητικά

Αταμάν για το Παρί – Παναθηναϊκός: «Για τους αντιπάλους το να παίζουν απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης είναι ξεχωριστό»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Παρί, με τον Τούρκο τεχνικό να στέκεται στον τρόπο που αντιμετωπίζουν πλέον οι αντίπαλοι των «πράσινων» την ομάδα του στην Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Παρί για την 3η αγωνιστική της Euroleague, στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια που θα δώσει το «τριφύλλι» στην διαβολοβδομάδα. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τον αγώνα απέναντι στη γαλλική ομάδα, την παρουσία του Όμερ Γιούρτσεβεν, αλλά και το πρόσφατο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να σκεφτούμε πρώτα το Παρίσι. Παίζουν πρώτη φορά στην Euroleague, έχουν προοπτικές. Έχασαν στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Ερυθρό Αστέρα, έπαιξαν καλά με την Αρμάνι.

Έχουν τον Τι Τζέι Σορτς που είναι το “κλειδί” της επίθεσής τους. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, διότι πιστεύω πως το παιχνίδι στο Παρίσι θα είναι δύσκολο για κάθε ομάδα.

Οπότε είναι σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το πόσο επικίνδυνη είναι η Παρί ως “Σταχτοπούτα” στη διοργάνωση:

«Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι επικίνδυνα. Για τους αντιπάλους, το να παίζουν απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον πρωταθλητή Ευρώπης είναι ξεχωριστό παιχνίδι πάντα».

Για την κατάσταση του Γιούρτσεβεν:

«Είναι μια χαρά, χθες μου είπε ότι ένιωθε καλά στην προπόνηση. Αν δε νιώσει κάτι στη σημερινή προπόνηση θα είναι κανονικά στο παιχνίδι».

Για την απόδοση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Το κίνητρο για την EuroLeague είναι διαφορετικό. Στο Βερολίνο παίξαμε καλό μπάσκετ σε ορισμένες στιγμές, με την Μπάγερν παίξαμε καλά. Ακόμα και πέρσι μετά τα παιχνίδια της EuroLeague είχαν προβλήματα αρκετές ομάδες με το πρωτάθλημα. Με τον ΠΑΟΚ δε βρήκαμε το κίνητρο σε ένα άδειο γήπεδο.

Δεν ήμασταν καλοί. Στην EuroLeague υπάρχει διαφορετικό κίνητρο, σε δύο μεγάλα γήπεδα και οι παίκτες μας θα νιώσουν μεγαλύτερη ευθύνη και θα έχουν κίνητρο.

Μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι».

 

To άρθρο Αταμάν για το Παρί – Παναθηναϊκός: «Για τους αντιπάλους το να παίζουν απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης είναι ξεχωριστό» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-14 10:43:17

Back to top button