Αθλητικά

Η υπογεγραμμένη φανέλα του Σάσα Βεζένκοφ που ενθουσίασε τον Παναγιώτη Στάθη στο πρωϊνό του Open

Μια υπογεγραμμένη φανέλα του Σάσα Βεζένκοφ ενθουσίασε τον Παναγιώτη Στάθη στο πρωϊνό του Open, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος είναι μεγάλος θαυμαστής του Βούλγαρου μπασκετπολίστα του Ολυμπιακού.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η μέρα για τον Παναγιώτη Στάθη, καθώς ο δημοσιογράφος του Open πήρε δώρο μια υπογεγραμμένη φανέλα του Σάσα Βεζένκοφ στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Ωρα Ελλάδος».

Ο Βούλγαρος μπασκετμπολίστας ο οποίος επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό μετά από μια σεζόν στο ΝΒΑ, αποτελεί ένα από τους αγαπημένους παίκτες του ερυθρόλευκου ρόστερ και σίγουρα το να αποκτήσεις μια φανέλα του δεν είναι και ότι πιο απλό.

Αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον κάθε ένα ο Παναγιώτης Στάθης, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του κατά την διάρκεια της εκπομπής για το «κειμήλιο» που είχε στα χέρια του. Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά δεν θα τολμήσει να βάλει τη φανέλα στο πλυντήριο, για να μη σβηστεί η υπογραφή.

To άρθρο Η υπογεγραμμένη φανέλα του Σάσα Βεζένκοφ που ενθουσίασε τον Παναγιώτη Στάθη στο πρωϊνό του Open δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-14 10:08:00

Back to top button