Γυναίκα

Αχιλλέας – Ανδρέας: Χώρισε ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ από την Isabella Massenet

Στο κλαμπ των περιζήτητων εργένηδων ο Αχιλλέας – Ανδρέας. Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, διατηρούσε για τρία χρόνια σχέση, με την Isabella Massenet.

Είναι νέος ωραίος, και πλέον ελεύθερος, ο Αχιλλέας – Ανδρέας, όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα του ένθετου «Secret» και του δημοσιογράφου Χάρη Παπαβασιλείου. Ο 24χρονος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ φαινόταν πως είχε βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Isabella Massenet, μοντέλο, DJ και κόρη της Natalie Massenet, ιδρύτριας της πολυτελούς μάρκας μόδας Net-a-Porter.

Ωστόσο πλέον φαίνεται να διάλεξαν χωριστούς δρόμους. Το ζευγάρι ήταν μαζί πάνω από τρία χρόνια. Στις αρχές του 2023 ο Αχιλλέας – Ανδρέας είχε «επισημοποιήσει» τη σχέση του με την Isabella Massenet μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό με μία φωτογραφία τους, με αφορμή την επέτειο τους.

«Δύο χρόνια διασκέδασης και γέλιου» έγραφε στην τρυφερή ανάρτησή του, η οποία συνοδευόταν από μια φωτογραφία όπου και οι δύο γελούσαν και φαίνονταν ευτυχισμένοι. Και πριν από αυτή τη δημοσίευση, όμως, ο Αχιλλέας Ανδρέας μοιραζόταν συχνά φωτογραφίες από εξόδους και ταξίδια με την αγαπημένη του σε όλο τον κόσμο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα της.

Σύμφωνα με το «Tatler», το στενό φιλικό περιβάλλον του Αχιλλέα – Ανδρέα και της Isabella Massenet τους περιέγραφε ως το τέλειο ζευγάρι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isabella Massenet (@isabellamassenet)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isabella Massenet (@isabellamassenet)

Οι πρώτες φήμες για τα σύννεφα στη σχέση τους ήρθαν όταν ο λογαριασμός των «βασιλικών θαυμαστών» στο Instagram «royal_without_throne», ανέφερε πως το ζευγάρι χώρισε και ο Αχιλλέας – Ανδρέας θα παρευρισκόταν στο γάμο της Θεοδώρας χωρίς την Izabella, όπως και έγινε.

Η οικογένεια του Αχιλλέα – Ανδρέα φαίνεται πως ενέκρινε τη σχέση του με την Isabella Massenet. Αυτό μαρτυρούν και οι κοινές διακοπές τους στις Σπέτσες, αλλά και οι επίσημες εμφανίσεις τους, όπως αυτή με την αδερφή του Αχιλλέα – Ανδρέα, Μαρία Ολυμπία και τον θείο του Νικόλαο στην πρεμιέρα της ταινίας «Diane Von Furstenberg: Woman In Charge» στο φεστιβάλ Τριμπέκα 2024.

Ο Αχιλλέας- Ανδρέας και η Isabella Massenet αποφοίτησαν και οι δύο από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Δεν είναι σαφές αν ο έρωτας τους γεννήθηκε στα φοιτητικά έδρανα ή αν για τη γνωριμία τους ευθύνεται η μεγαλύτερη αδερφή του Μαρία Ολυμπία, η οποία διατηρεί φιλική σχέση με το μοντέλο.

To άρθρο Αχιλλέας – Ανδρέας: Χώρισε ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ από την Isabella Massenet δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-13 15:15:27

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button