Γυναίκα

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση για ιππασία στα Μετέωρα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση, ετοιμάζονται για τη βάφτιση του παιδιού τους, που θα γίνει σε λίγες μέρες στην Σκιάθο. Φρόντισαν να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, στα Μετέωρα, όπου έκαναν ιππασία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έκαναν εκδρομή στα Μετέωρα και μοιράστηκαν εικόνες με τους διαδικτυακούς τους φίλους, στο Instagram. Λίγο πριν από τη βάφτιση της κόρης τους, αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι σε ένα πολύ όμορφο μέρος της Ελλάδας, όπου έκαναν και ιππασία.

Οι δυο τους έβγαλαν φωτογραφίες με φόντο τους γιγάντιους βράχους και πόζαραν πάνω στα άλογα. Η πρώην παίκτρια του «Survivor» έκανε μια ανάρτηση προκειμένου να δημοσιεύσει μερικά στιγμιότυπα και να μοιραστεί το δικό της μήνυμα για τη ζωή και τις προκλήσεις της: «Η ζωή είναι σαν ένα βουνό με ανηφόρες. Καθώς τις ανεβαίνεις, οι δυσκολίες και προκλήσεις εμφανίζονται, αλλά η ομορφιά της θέας αποκαλύπτεται σταδιακά.

Στην πορεία σου, βλέπεις άλλους ανθρώπους. Κάποιοι που προπορεύονται, αγνοώντας την ύπαρξή σου, και άλλους που είναι πιο πίσω, φωνάζοντας σε σένα να πας πιο αργά, να τους περιμένεις. Αυτοί οι τελευταίοι, αν και στηρίζονται στην ελπίδα σου, δεν γνωρίζουν τις δικές σου αμφιβολίες και τις δικές σου αγωνίες.

Άλλοι πάλι απλά εύχονται να πέσεις, λες κι εσύ είσαι το πρόβλημα της δυστυχίας τους και όχι η δική τους μίζερη στάση ζωής όπου τα θέλουν όλα εύκολα, γρήγορα, πολύ εδώ και τώρα! Όταν, επιτέλους, φτάνεις στην κορυφή μιας ανηφόρας, συνειδητοποιείς ότι η κορύφωση του μόχθου σου στην πραγματικότητα είναι η αρχή μιας νέας ανηφόρας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Εκεί ακριβώς, είναι υπέροχο να κάνεις μια παύση και να απολαύσεις τη θέα που προσφέρουν οι κόποι σου. Μια βαθιά ανάσα γεμάτη ευγνωμοσύνη, και βγαίνεις να φωνάξεις: “Σε ευχαριστώ Θεέ μου!”. Καθώς αφήνεις πίσω την κορυφή, συνεχίζεις το ταξίδι για να φτάσεις στα όνειρά σου, που φαίνονται πια πιο κοντά. Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να ανέβω και σε αυτή την ανηφόρα.

Φρόντισέ με με ανθρώπους καλούς, που θα με ενδυναμώνουν και θα μου δίνουν θάρρος στον προσωπικό μου αγώνα. Μαζί, θα μπορέσουμε να ανέβουμε ψηλά, πολύ ψηλά, εκεί όπου η θέα μας θα είναι πια μόνο σύννεφα. Θα θυμόμαστε πως, παρ’ όλες τις ανηφόρες, ο πραγματικός θησαυρός είναι η διαδρομή που διανύουμε μαζί» καταλήγει η Δήμητρα Βαμβακούση 

To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση για ιππασία στα Μετέωρα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-13 18:40:47

Back to top button