Αθλητικά

Ελλάδα – Ιρλανδία: Ο Ολλανδός Τζόι Κούι θα είναι ο διαιτητής του αγώνα για το Nations League

Η Εθνική ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική στο Nations League, με τον Ολλανδό Τζόι Κούι να ορίζεται από την UEFA διαιτητής για την αναμέτρηση. 

Η Εθνική ποδοσφαίρου μετά την τεράστια νίκη της στην έδρα της Αγγλίας, φιλοξενεό την Ιρλανδία την Κυριακή (13/10, 21:45) στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική του Nations League, με τη «γαλανόλευκη» να θέλει το τρίποντο.

Ο Ολλανδός διαιτητής Τζόι Κούι από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA θα σφυρίξει στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Ιρλανδία 

Η UEFA έκανε γνωστό πως διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τζόι Κούι από την Ολλανδία. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Ζουστ Φαν Ζούιλεν και Πάτρικ Ίνια ενώ τέταρτος θα είναι ο Γιάνικ Φαν Ντερ Λάαν. Στο VAR θα είναι ο επίσης Ολλανδός Κλέι Ρουπέρτι.

Ο 32χρονος Τζόι Κούι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA ενώ ο αγώνας της Εθνικής μας με την Ιρλανδία θα είναι το πρώτο του παιχνίδι εθνικών ομάδων σε επίπεδο Ανδρών. Σε επίπεδο συλλόγων, ο Κούι έχει σφυρίξει δύο αγώνες για το Conference League, έναν στα προκριματικά του Champions League και ακόμη 72 στην Eredivisie.

To άρθρο Ελλάδα – Ιρλανδία: Ο Ολλανδός Τζόι Κούι θα είναι ο διαιτητής του αγώνα για το Nations League δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-12 13:57:00

Back to top button