Αθλητικά

Ο Τάσος Μπακασέτας δέχτηκε σαΐτα στο πρόσωπο κατά την διάρκεια του Αγγλία – Ελλάδα

Ο Τάσος Μπακασέτας δέχτηκε επίθεση από μια σαΐτα στο παιχνίδι Αγγλία – Ελλάδα για το Nations League, με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να γίνεται στόχος από κάποιον άτακτο φίλαθλο.

Η εμφάνιση της Εθνικής ποδοσφαίρου ενάντια στην Αγγλία στο «Wembley» και η νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενάντια στα «λιοντάρια» φαίνεται πως ενόχλησε αρκετά τους οπαδούς των γηπεδούχων στις εξέδρες του γηπέδου.

Ένας εξ αυτών μάλιστα θέλησε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του, δημιουργώντας μια σαΐτα, την οποία πέταξε στον αγωνιστικό χώρο. Με αρκετή δόση τύχης η συγκεκριμένη σαΐτα έφτασε στον Τάσο Μπακασέτα, με τον αρχηγό της Εθνικής να την διώχνει με το χέρι του, αρκετά ενοχλημένος.

@londoncityroller Paper planes at Wembley !!! Amazing video England v Greece as someone nails a Greek player with a paper plane from the top tier of wembley 3000 to 1 shot. #england #greece #nationsleague #paperplane ♬ original sound – LondonCityRoller

Το συγκεκριμένο περιστατικό κατέγραψε ένας θεατής ανεβάζοντας video στο Tik Tok.

To άρθρο Ο Τάσος Μπακασέτας δέχτηκε σαΐτα στο πρόσωπο κατά την διάρκεια του Αγγλία – Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-12 10:32:19

Back to top button