Γυναίκα

Julia Fox: Η πρώην του Κάνιε Γουέστ, αναμαλλιασμένη στη Μύκονο – Η ταινία με Έλληνες σταρ

Στην Μύκονο βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός Julia Fox, πρώην σύντροφος του Κάνιε Γουέστ, για τις ανάγκες ελληνοαμερικανικής που γυρίζεται στο νησί των ανέμων.

Την 34χρονη πρωταγωνίστρια Julia Fox, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την σύντομη σχέση της με τον ράπερ Kanye West εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live TV σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων στους Μύλους στη Μύκονο.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, η Fox κρατούσε τα μαλλιά της για να μην της χαλάσει η κόμμωση από τον πολύ δυνατό αέρα που φυσούσε. Εκτός πλατώ, η Αμερικανίδα ηθοποιός συνηθίζει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με τις εκκεντρικές δημόσιες εμφανίσεις της.

Την έχουν φωτογραφίσει να ψωνίζει με τα εσώρουχα σε σουπερμάρκετ της Νέας Υόρκης και να φορά see through φόρεμα φτιαγμένο από πλαστικό περιτύλιγμα.

Εκτός από την Fox στην ταινία που γυρίζεται στην Μύκονο, πρωταγωνιστούν και πολλοί γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί όπως η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαρία Καβογιάννη, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

To άρθρο Julia Fox: Η πρώην του Κάνιε Γουέστ, αναμαλλιασμένη στη Μύκονο – Η ταινία με Έλληνες σταρ δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-11 10:58:15

Back to top button