Αθλητικά

Ελλάδα – Ιρλανδία: Ολοταχώς για sold out η αναμέτρηση στο Νations League – Πάνω από 20.000 εισιτήρια έχουν πουληθεί

Παροξυσμός επικρατεί στους οπαδούς της Εθνικής ποδοσφαίρου μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Αγγλία, καθώς περισσότερα από 20.000 εισιτήρια να έχουν κάνει «φτερά» για τον αγώνα του Nations League απέναντι στην Ιρλανδία στο «Καραϊσκάκης».

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στον αγώνα Ελλάδα – Ιρλανδία την Κυριακή (13/10/24, 21:45) στην 3η αγωνιστική για το Nations League. Η Εθνική ποδοσφαίρου μετά την ιστορική νίκη της στο «Wembley» απέναντι στους Άγγλους, θέλει να κερδίσει και τους Ιρλανδούς για να διατηρηθεί στην κορυφή του ομίλου της στην διοργάνωση.

Το παιχνίδι παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και γι αυτό άλλωστε έχουν πουληθεί περισσότερα από 20.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση, στην οποία οι φίλη της «γαλανόλευκης» θα γεμίσουν ασφυχτικά τις εξέδρες του «Καραϊσκάκης».

Άλλωστε όλοι οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στο μπράτσο, ενώ πριν από τη σέντρα θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή. 

Εισιτήρια για τον αγώνα με την Ιρλανδία μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ.

 
 

To άρθρο Ελλάδα – Ιρλανδία: Ολοταχώς για sold out η αναμέτρηση στο Νations League – Πάνω από 20.000 εισιτήρια έχουν πουληθεί δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-11 19:06:34

Back to top button