Auto

To MG Cyberster θα παραμείνει στην Ελλάδα και μετά την Auto Athina

Ένα από τα αυτοκίνητα που μπορεί να… άργησαν να έρθουν στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina αλλά έχουν καταφέρει να κλέψουν την παράσταση, είναι το MG Cyberster. Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο κατασκεύασε η μάρκα για να γιορτάσει τα 100 της χρόνια.

Το διθέσιο roadster μοντέλο βρίσκεται στο περίπτερο της MG και αυτό που τραβά πάνω του τα βλέμματα είναι η σχεδίαση αλλά και οι πόρτες ψαλίδια που ανοίγουν και κλείνουν ηλεκτρικά. Έχει κατανομή βάρους 50:50 και διαθέτει τέτοια χαρακτηριστικά που το καθιστούν ως ένα πολύ fun οδηγικά μοντέλο.

Η μαλακή οροφή του μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει σε μόλις 10 δευτερόλεπτα ακόμα και όταν το όχημα κινείται με 50 χλμ./ώρα ενώ εξωτερικά αυτό που ξεχωρίζει είναι τα πίσω φωτιστικά σώματα που έχουν σχήμα βέλους .



Έκδοση με 510 άλογα!

Εσωτερικά διακρίνονται οι τρεις ψηφιακές οθόνες που έχει στη διάθεσή του ο οδηγός (πίσω από το τιμόνι) ενώ υπάρχει και μία κεντρική οθόνης αφής 7 ιντσών.

Από πλευράς χαρακτηριστικών, το MG Cyberster στην κορυφαία του έκδοση φτάνει τα 502 άλογα (θα υπάρχει και με 335) με τη ροπή να αγγίζει τα 725Nm. Στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,2 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 200 χλμ./ώρα. Να σημειώσουμε πως η χωρητικότητα των μπαταριών αγγίζει τις 77kWh οι οποίες προσφέρουν αυτονομία 443 χιλιόμετρα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το MG Cyberster κυκλοφορεί προς το παρόν μόνο στην Αγγλία και η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που το φέρνει επίσημα.



Μετά την Auto Athina στο Χαλάνδρι

Μάλιστα το συγκεκριμένο θα παραμείνει στη χώρα μας καθώς το έχει αγοράσει η ελληνική εισαγωγική εταιρεία (όμιλος Συγγελίδη).

Αυτό σημαίνει πως όποιος θέλει να το δει από κοντά θα μπορεί να το κάνει και μετά από την ολοκλήρωση της έκθεση Auto Athina, στην κεντρική αντιπροσωπεία της MG στο Χαλάνδρι (Κηφισίας 240-242).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-11 18:30:33

Back to top button