Γυναίκα

Η εξομολόγηση για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και το restart στη ζωή της

Η Δώρα Τσαμπάζη μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και τις προσπάθειες που έκανε, για το καλό των παιδιών της.

Η Δώρα Τσαμπάζη παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day». Μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη και το πώς κατάφερε να σταθεί πάλι στα πόδια της, για χάρη των παιδιών της.

«Ήταν δύσκολο από την πρώτη στιγμή, όταν πήραμε την διάγνωση καρκίνου του Αλέξανδρου, θήλαζα τον 6 μηνών γιο μου. Οπότε μπήκα στα δύσκολα. Κατάλαβα ότι το δυνατό μέλος της οικογένειας πλέον γίνομαι εγώ και όλοι θα χρειάζονται εμένα.

Από την αρχή και από τότε που ξεκίνησε η ασθένεια έμαθα να στέκομαι όρθια. Όταν μετά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θέλαμε και μείναμε οι τρεις μας, πήρα μια απόφαση που ήταν πολύ γρήγορη και στιγμιαία. Ότι το σπίτι μας είχε αρκετή δυστυχία για δύο χρόνια, για την οποία όμως δεν έφταιγε κανείς και δεν μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι.

Τώρα είναι στα χέρια μου να δώσω πραγματική ευτυχία στα παιδιά μου, όχι να υποκρίνομαι. Και για να δώσω πραγματική ηρεμία και γαλήνη στα παιδιά έπρεπε πρώτα να δουλέψω με τον εαυτό μου και να γίνω όσο μπορούσα ευτυχισμένη και χαρούμενη, γιατί έπρεπε και εγώ να επουλώσω το τραύμα μου».

«Δεν μπορούμε να έχουμε καλά και ευτυχισμένα παιδιά, εάν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε καλά» εξομολογήθηκε η Δώρα Τσαμπάζη.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-11 11:53:02

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button