Auto

Τι οδηγεί καθημερινά ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ; (+video)

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο δισεκατομμυριούχος διευθύνων σύμβουλος της Meta, αποκάλυψε πρόσφατα ότι το σημερινό καθημερινό του αυτοκίνητο είναι η Cadillac CT5-V Blackwing, μια επιλογή που προκαλεί έκπληξη, δεδομένης της προηγούμενης επιλογής αυτοκινήτων χαμηλού προφίλ, όπως το Toyota Prius και το Honda Fit.

Με καθαρή περιουσία σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Ζάκερμπεργκ έχει τα μέσα για να αποκτήσει οποιοδήποτε πολυτελές όχημα, αλλά ιστορικά έχει επιλέξει πρακτικά, μετριοπαθή αυτοκίνητα, όπως ένα Acura TSX και ένα Ford Bronco.

Παρά αυτή τη μετριοπάθεια, διαθέτει επίσης μία Pagani Huayra αξίας 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ πρόσφατα απέκτησε μια Porsche 911 GT3, καθώς και μια πολυμορφική, εκ μετατροπής, Cayenne για τη σύζυγό του.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ζάκερμπεργκ εθεάθη να χρησιμοποιεί τα έξυπνα γυαλιά Ray-Ban Meta για να εντοπίσει το αυτοκίνητό του σε ένα πάρκινγκ, παρουσιάζοντας την τεχνολογία τους με τεχνητή νοημοσύνη.

Κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης, όταν τον ρώτησαν τι αυτοκίνητο οδηγεί, απάντησε: «Κυρίως Cadillac CT5-V Blackwing αυτές τις μέρες».

Αυτό το σπορ σεντάν, που κινείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 6,2 λίτρων, αποδίδει 678 ίππους και 893 Nm.

Ικανή να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα και να φτάσει την τελική ταχύτητα των 322 χλμ/ώρα, η CT5-V Blackwing προσφέρει τόσο επιδόσεις όσο και πρακτικότητα, ιδανική για τον Ζάκερμπεργκ, πατέρα τριών παιδιών.

Παρά τον πλούτο του, οι επιλογές αυτοκινήτων του Ζάκερμπεργκ συνεχίζουν να αντικατοπτρίζουν ένα μείγμα επιδόσεων, πρακτικότητας και διακριτικού στυλ, με το Blackwing του να λαμβάνει θετικά σχόλια από τους θαυμαστές του για το μείγμα ισχύος και καθημερινής χρηστικότητας.

Είτε οδηγώντας την Cadillac είτε απολαμβάνοντας ένα από τα άλλα παιχνίδια του, όπως γιοτ ή ιδιωτικά τζετ, οι επιλογές του Ζάκερμπεργκ παραμένουν ένα θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-10 20:30:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button