Auto

Εάν έχεις Carrera GT, η Porsche δίνει δώρα!

Πάνε περίπου 18 μήνες από όταν η Porsche ανακοίνωσε στους ιδιοκτήτες των Carrera GT στη Βόρεια Αμερική, πως πρέπει να πάψουν να τις οδηγούν, διότι έχει εντοπιστεί πρόβλημα στην ανάρτηση.

Πριν λίγο καιρό, η εταιρεία ανακοίνωσε πως έχει βρει τη λύση στο θέμα, άρα θα διαθέσει τα απαραίτητα στους σχετικούς πελάτες, ώστε να μπορέσουν να κυκλοφορήσουν ξανά τα αυτοκίνητά τους.

Ωστόσο, η Porsche δε σταματάει εκεί και προχωράει σε μία σειρά από δώρα, θέλοντας να αντισταθμίσει την ταλαιπωρία των πελατών της για αυτή την ανάκληση.

Η λύση βρέθηκε, με την αυτοκινητοβιομηχανία από τη Στουτγκάρδη να φέρνει πολλά νέα εξαρτήματα ανάρτησης από αλουμίνιο, τα οποία στο σύνολό τους κοστίζουν κανονικά 109.000 δολάρια για κάθε αυτοκίνητο.

Όμως, υπάρχει και συνέχεια, αφού όποιος ιδιοκτήτης Carrera GT την πάει στην αντιπροσωπεία για να της τοποθετήσουν τη νέα ανάρτηση, θα δει το αυτοκίνητό του και με ολοκαίνουργια ελαστικά Michelin, μία ειδική γόμα για κεντρομήχανα αυτοκίνητα.

«Ο μάγος με τα δώρα» ονόματι Porsche κλείνει αυτό το πακέτο με δώρο σέρβις αξίας 3.500 δολαρίων για κάθε πελάτη.

Εάν απορείτε γιατί η γερμανική εταιρεία μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, η απάντηση είναι σχετικά απλή. Διότι η Carrera GT είναι μοντέλο 20ετίας και για πολλούς ιδιοκτήτες που την πηγαίνουν σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της εταιρείας, η Porsche δε γνωρίζει τα στοιχεία τους.

Τώρα, όμως, που αναγκαστικά θα την πάνε σε Επίσημο Συνεργάτη, η Porsche θα μπορεί να μάθει για κάθε έναν και να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες, ώστε να τους διαφημίσει μελλοντικά μοντέλα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-10 19:45:32

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button