Γυναίκα

Γιώργος Λιάγκας για το ρεπορτάζ με το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

«Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν το σπίτι ήταν τελείως περιττές», απολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας για το ρεπορτάζ που αφορούσε το ακίνητο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Με ένα story στο Instagram ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το μεσημέρι (10.10.2024) ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το ρεπορτάζ που είχε στην εκπομπή «To Πρωινό», σχετικά με το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ, τον παίκτη του Παναθηναϊκού που βρέθηκε νεκρός δίπλα από την πισίνα του χθες το βράδυ.

Το ρεπορτάζ αποκάλυπτε διάφορα στοιχεία για το σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα, όπως τετραγωνικά μέτρα, έτος κατασκευής και το ενοίκιο που πλήρωνε ο αδικοχαμένος παίκτης.

Ο Γιώργος Λιάγκας για να ηρεμήσει την κοινή γνώμη έγραψε στο story του:

«Μπροστά στον θάνατο ενός νέου ανθρώπου συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν το σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις».

Το σημερινό ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ANT1 προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις, με τους τηλεθεατές να στέλνουν τα «πυρά» τους από τα social media στον Γιώργο Λιάγκα.

To άρθρο Γιώργος Λιάγκας για το ρεπορτάζ με το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-10 16:23:36

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button