Πολιτική

Ο Κασσελάκης κάνει πίσω για το εξώδικο και ζητά έρευνα για τη διαρροή του πόθεν έσχες του

Στην Κουμουνδούρου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε πριν τις 12 το μεσημέρι ο Παύλος Πολάκης για τη σύσκεψη των υποψήφιων προέδρων του κόμματος. Λίγο αργότερα ήρθε και ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Παύλος Πολάκης και με ανάρτησή του ενημέρωσε ότι θα συμμετάσχει ο κ. Κασσελάκης, δεν θα παρευρεθούν οι άλλοι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με λυπεί η απουσία των άλλων που έχουν δηλώσει πρόθεση για υποψηφιότητα, έπρεπε να ήμασταν όλοι εδώ, χωρίς προϋποθέσεις και επίσης στη διεξαγωγή ενός συνεδρίου που πρέπει να γίνει στην ώρα του και να χωρά όλους, χωρίς επιλεκτική μεταχείριση», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Αναφορικά με το εξώδικο, ο ίδιος είπε: «Το περιεχόμενο έχει σε μεγάλο βαθμό ήδη κοινοποιηθεί από την γρήγορη αντίδραση του κόμματος με την δημοσιοποίηση και των υπολοίπων πόθεν εσχες».

Είναι σημαντικό να προβεί η γραμματεία σε έρευνα για τη διαρροή, ήταν μια επιλεκτική διαρροή στοιχείων πόθεν έσχες.

Δεν έχω θέμα με επιθέσεις, αλλά υπάρχουν μερικές φορές που κάποιοι πρέπει να θέσουν κάποια όρια. Δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα, θα ήταν καλό να προβεί σε μια έρευνα».


Υπενθυμίζεται ότι για τη σύσκεψη αυτή προκλήθηκε έντονο παρασκήνιο, καθώς αρχικά υπήρξε η εντύπωση ότι θα γίνει, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι οι τρεις από τους πέντε υποψηφίους δεν θα μετείχαν στη συνάντηση.

Όπως ανέφεραν κύκλοι των υποψηφίων με δεδομένο ότι εκκρεμεί η ΚΕ στην οποία θα συζητηθεί το θέμα Κασσελάκη δεν θα μπορούσε να κλειστεί ένα τέτοιο ραντεβού.

Όπως έλεγαν, μάλιστα, στελέχη της Κουμουνδούρου η σύσκεψη αυτή θα μπορούσε να δημιουργηθεί μόνο με πρωτοβουλία της Πολιτικής Γραμματείας και όχι με πρωτοβουλία ενός υποψηφίου.

Σημειώνεται ότι χθες, την ώρα που κομματικές πηγές ανέφεραν ότι η πρωτοβουλία για τη συνάντηση ναυάγησε, ο Παύλος Πολάκης επέμενε ότι θα διεξαχθεί, λέγοντας ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και τόσο ο Νίκος Φαραντούρης όσο και ο Απόστολος Γκλέτσος θα συμμετέχουν μέσω zoom.

To άρθρο Ο Κασσελάκης κάνει πίσω για το εξώδικο και ζητά έρευνα για τη διαρροή του πόθεν έσχες του δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-10 12:43:46

Back to top button