Ελλάδα

Πέντε ώρες νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του ο Μπάλντοκ

Αδιευκρίνιστα παρέμεναν μέχρι νωρίς το πρωί της Πέμπτης τα αίτια θανάτου του ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλγντοκ, που βρέθηκε νεκρος στο πάτο της πισίνας του σπιτιού στη Βούλα την Τετάρτη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μπάλντοκ βρισκόταν τουλάχιστον επί πέντε ώρες νεκρός μέσα στην πισίνα, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι απεβίωσε από παθολογικά αίτια, με το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας να έχει αποκλειστεί.

Την ίδια ώρα ωστόσο, εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχε και δεύτερο άτομο μαζί με τον ποδοσφαιριστή στην οικία του το βράδυ της Τετάρτης, γι’ αυτό και στελέχη της Σήμανσης πήγαν στο σπίτι και έλαβαν αποτυπώματα.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ  εκτιμάται ότι οφείλεται σε πνιγμό, καθώς μακροσκοπικά διαπιστώθηκαν αφρώδεις μικροφυσαλίδες, ένδειξη που παραπέμπει προς αυτό το συμπέρασμα. Κατά τις ίδιες πάντα εκτιμήσεις, η εικόνα της σορού παραπέμπει μακροσκοπικά σε έμφραγμα ή πνευμονικό οίδημα.

Φως στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Την έρευνα έχει αναλάβει υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία να αναφέρουν πως δεν βρέθηκαν χτυπήματα στο σώμα του Μπάλντοκ. Η ακριβής αιτία του θανάτου του ποδοσφαιριστή θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή.

 Με μαύρα περιβραχιόνια στον αγώνα με την Αγγλία

Η είδηση του θανάτου του Μπάλντοκ  έπεσε σαν βόμβα στο Λονδίνο όπου βρίσκονται οι συμπαίκτες του στην Εθνική Ομάδα και ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση με την Αγγλία το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Ο Μπάλντοκ άλλωστε, ήταν ενεργό μέλος της Εθνικής την τελευταία διετία και αν δεν αντιμετώπιζε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε από το περασμένο Μάρτιο ,μέχρι που επέστρεψε εσχάτως στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, πιθανότατα θα βρισκόταν μαζί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Γουέμπλεϊ.

Οι παίκτες της Εθνικής θα αγωνιστούν στο ματς με την Αγγλία φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, ενώ την ερχόμενη Κυριακή (13/10), στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-10 09:54:36

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button