Auto

Η AutoHellas Hertz στην AUTO ATHINA 2024

Η μεγαλύτερη και μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, που πραγματοποιείται μέχρι της 13 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, αποτελεί σημείο αναφοράς για τις εξελίξεις στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας και η συμμετοχή της Autohellas Hertz φέρνει στο προσκήνιο σύγχρονες λύσεις κινητικότητας και βιώσιμες επιλογές για τους καταναλωτές.

Στο περίπτερό της, η Autohellas Hertz παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα από τα τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην ηλεκτροκίνηση και τις πράσινες τεχνολογίες.

Η εταιρεία, γνωστή για την ηγετική της θέση στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων και των ολοκληρωμένων λύσεων μετακίνησης, δίνει έμφαση σε οχήματα μηδενικών εκπομπών, καθώς και σε plug-in υβριδικές επιλογές που υπόσχονται να αλλάξουν τον τρόπο που κινούμαστε στις πόλεις.



Με στόχο την προώθηση της βιωσιμότητας, η Autohellas Hertz εισάγει στο ελληνικό κοινό νέες υπηρεσίες που συνδέονται με την ηλεκτροκίνηση, όπως η δυνατότητα ενοικίασης ηλεκτρικών αυτοκινήτων βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, οι επισκέπτες της Auto Athina 2024 έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των υπηρεσιών leasing, με την εταιρεία να προτείνει οικονομικά πακέτα μακροχρόνιας μίσθωσης ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων.

Εκτός από την παρουσίαση νέων μοντέλων, η Autohellas Hertz δίνει έμφαση και στις τεχνολογικές εξελίξεις που βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών της. Μέσω καινοτόμων ψηφιακών πλατφορμών, οι πελάτες μπορούν να διαχειρίζονται τις ενοικιάσεις ή το leasing των οχημάτων τους, ενώ η ενσωμάτωση τεχνολογιών τηλεματικής προσφέρει πιο αποδοτικές και ασφαλείς μετακινήσεις.

Η συμμετοχή της Autohellas Hertz στην Auto Athina 2024 επιβεβαιώνει τον προσανατολισμό της εταιρείας προς το μέλλον της αυτοκίνησης και των έξυπνων μετακινήσεων. Η εταιρεία στοχεύει να προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να γνωρίσουν και να υιοθετήσουν τις νέες τεχνολογίες, ενισχύοντας έτσι τον ρόλο της ως ηγέτη στην ελληνική αγορά κινητικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 15:45:55

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button