Αθλητικά

Ο Moυστάφα Φαλ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με τον Ολυμπιακό

Πιο ευχάριστα δεν θα μπορούσαν να ήταν τα νέα για τον Ολυμπιακό από την προπόνηση της Τετάρτης (9/10/10). Ο Μουστάφα Φαλ είναι καλά και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μουστάφα Φαλ ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Τετάρτη (9/10), πράγμα που σημαίνει ότι είναι θέμα ημερών να πατήσει παρκέ και να αγωνιστεί σε αγώνα του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος σέντερ ίσως δεν προλάβει τον αγώνα της Παρασκευής με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ κι επιστρέψει στη δράση στη Basket League.

Να σημειωθεί ότι ο Φαλ βρισκόταν εκτός δράσης από τα τέλη του περασμένου Μαΐου, όταν υπέστη κάταγμα στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού. Έκτοτε η αποθεραπεία του δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν, με αποτέλεσμα να υπάρξει ο φόβος ότι θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου το καλοκαίρι.

Ο επόμενος που θα επιστρέψει στη δράση τις επόμενες ημέρες θα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Όταν γυρίσει και ο Σέρβος, τότε ο μοναδικός απόντας για τον Ολυμπιακό θα είναι ο Κίναν Έβανς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην δράση το 2025.

 

To άρθρο Ο Moυστάφα Φαλ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με τον Ολυμπιακό δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 14:23:24

Back to top button