Γυναίκα

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο η λαϊκή τραγουδίστρια

Η σπουδαία τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τα ξημερώματα της Τετάρτης 9/10, περίπου στις 2 π.μ. Στο πλευρό της βρίσκονται συνεχώς μέλη της οικογένειάς της.

Η 100χρονη ερμηνεύτρια, που έχει χαράξει ανεξίτηλα την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η είδηση της νοσηλείας της Καίτης Γκρέυ προκάλεσε έντονη ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους θαυμαστές της. Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣού», ανέφερε ότι η τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση και βρίσκεται αναίσθητη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η Καίτη Γκρέυ, που γιόρτασε πρόσφατα τα 100ά της γενέθλια, αντιμετώπιζε εδώ και καιρό επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας της, αδυνατώντας να αναγνωρίσει ακόμα και τα οικεία της πρόσωπα, σύμφωνα με δηλώσεις της εγγονής της Αγγελικής Ηλιάδη. Η μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού, παρά τις δυσκολίες, παραμένει αγαπητή σε όσους την γνώρισαν και λάτρεψαν τη φωνή της.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-09 13:20:37

Back to top button