Auto

Ναι, η Αντζελίνα Τζολί έχει μια σπάνια Ferrari και την πουλάει (+video)

Μια σπάνια παλαιότερη Ferrari από μόνη είναι ένα συλλεκτικό κομμάτι που θα χρειαζόσουν πολλά χρήματα να αποκτήσεις. Αυτή η τιμή ανεβαίνει ακόμα περισσότερο όταν ο κάτοχος που την πουλάει είναι celebrity της showbiz.

Η Αντζελίνα Τζολί, διάσημη ηθοποιός και μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί την σπάνια Ferrari 250 GT coupe που είχε στο γκαράζ της. Το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε το 1958 σε μόλις 353 μονάδες και ήταν εξοπλισμένη με τον περίφημο V12 Colombo κινητήρα.



Η Ferrari 250 GT coupe έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και είχε σχεδιαστεί από τον Pininfarina. Το πλαίσιο ήταν ατσάλινο σωληνωτό, τα φρένα ήταν αλουμινένια ταμπούρα και η εμπρός ανάρτηση ήταν ανεξάρτητη.



Η συγκεκριμένη 250 GT coupe της Αντζελίνα Τζολί στο εσωτερικό της έχει κόκκινα δέρματα και εξωτερικά είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα. Έχει κάνει μόλις 10.300 χιλιόμετρα και σπάνια εμφανίστηκε με την Αμερικανίδα ηθοποιό πίσω από τιμόνι. Ίσως η μοναδική εμφάνισή της με την 250 GT έγινε σε ένα διαφημιστικό της Mon Guerlain για ένα νέο άρωμα.

Η δημοπρασία της σπάνιας Ferrari θα γίνει από τον Οίκο Christie’s με την τιμή να αναμένεται να φτάσει τις 800.000 ευρώ. Προλαβαίνετε μέχρι τις 20 Νοεμβρίου…



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 20:30:36

Back to top button