Auto

Η έκθεση αυτοκινήτου που πρέπει επισκεφτείτε! (+video)

Η φετινή έκθεση αυτοκινήτου AUTO ATHINA έχει πολλές εκπλήξεις αλλά και νέα μοντέλα που η αλήθεια είναι πως δεν τα περιμέναμε. Η προσέλευση του κόσμου από την ημέρα των εγκαινίων έως και σήμερα «μιλά» από μόνη της και θα λέγαμε πως είναι απολύτως λογικό καθώς είχαμε χρόνια να δούμε μία τόσο ποιοτική και με νέα πράγματα έκθεση αυτοκινήτου, βάσει των δεδομένων της εποχής.

Οι περισσότερες εταιρείες δίνουν το παρών και το κάνουν με αυτοκίνητα που καλύπτουν από καθημερινές ανάγκες μέχρι και… όνειρα. Περισσότερα από 200 μοντέλα βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Metropolitan EXPO και φιλοξενεί από ηλεκτροκίνητα, μέχρι μοντέλα με κινητήρες άφθονων κυβικών.



Αυτοκίνητα από άλλον… πλανήτη

Φυσικά δεν λείπουν και οι εκπλήξεις όπως το εκκεντρικό Tesla Cybertruck, το super car της Yangwang με την ονομασία U9 και τους 1.300 ίππους, το επετειακό roadster της MG με την ονομασία Cyberster των 510 ίππων και πάρα πολλά άλλα. Μην ξεχνάμε μεταξύ άλλων και ονειρικά μοντέλα όπως η Porsche 911, η Ford Mustang Dark Horse με τον κινητήρα των 5.0 λίτρων κ.ά.

Στη φετινή έκθεση την τιμητική του έχουν οι Κινέζοι, που δίνουν το παρών με αρκετά περίπτερα. Πολλές είναι και οι πρεμιέρες όπως η νέα γενιά του Subaru Forester, το νέο Citroen C3, η BMW X3, το ΜΙΝΙ Aceman, το Ford Capri, το ολοκάινουργιο Peugeot 5008 κ.ά.



Μέχρι την Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό (εισιτήριο 10 ευρώ) έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα λειτουργίας της έχει ως εξής:

• Δευτέρα έως Παρασκευή: 14:00-21:00
• Σάββατο & Κυριακή: 10:00-21:00

Για όσους δεν κατάφεραν να πάνε ή δεν είναι στο πρόγραμμά τους να επισκεφτούν την AUTO ATHONA 2024, μπορούν να πάρουν μία δυνατή γεύση από τα νέα μοντέλα στο παρακάτω βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 15:10:30

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button