Αθλητικά

Ηλιόπουλος μετά τη συνάντηση με Γκαγκάτση: Δεν θα δεχθούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, μετά τη συνάντηση με τον Μάκη Γκαγκάτση, ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ δεν θα δεχθεί χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Το πρωί της Τρίτης (8/10) ο Μάριος Ηλιόπουλος πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Μάκη Γκαγκάτση, εκφράζοντας τα παράπονά του για τη διαιτητική αντιμετώπιση που είχε η Ένωση κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η ΑΕΚ ζήτησε δύο πέναλτι, την ώρα που ο αρχιδιαιτητής Λανουά εξήγησε ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση στις δύο περιπτώσεις.

“Επιζητούμε το «ευ αγωνίζεσθαι». Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα, κατέστησα σαφές ότι δεν θα δεχτούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση. Η Α.Ε.Κ. είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.

Το προφίλ της ομάδας, αλλά και το δικό μου, δεν μας επιτρέπουν να ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό τέτοιου είδους ενέργειες. Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις. … “Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί.” … Ο νοών νοείτω…” ανέφερε ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά το τέλος της συνάντησης με τον Μάκη Γκαγκάτση.

To άρθρο Ηλιόπουλος μετά τη συνάντηση με Γκαγκάτση: Δεν θα δεχθούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 15:03:37

Back to top button