Πολιτική

Πρώτη απάντηση από Κουμουνδούρου στις απειλές Κασσελάκη για την διαρροή του πόθεν έσχες: «Οι φάκελοι είναι σφραγισμένοι»

Απάντηση στην οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε ο διευθυντής του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης σχετικά με την διαρροή του πόθεν έσχες του έκπτωτου προέδρου δίνουν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Οι φάκελοι με τα πόθεν έσχες είναι σφραγισμένοι», λένε πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ και όπως τονίζουν από την Κουμουνδούρου, θα απαντήσει συνολικά η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει αυτή την ώρα σε αυτά που τους καταμαρτυρά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όλα ξεκίνησαν από το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, με λεπτομέρειες και πολλά «θολά σημεία» κατά την εφημερίδα. Η εφημερίδα θέτει και ερωτήματα όπως γιατί ενώ κατέθεσε τα πλήρη στοιχεία στις 30/06/24 δεν πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση δίνοντας ο ίδιος στην δημοσιότητα τα περιουσιακά του στοιχεία. Επίσης, διερωτάται ο συντάκτης αν τα έγγραφα που κατέθεσε στον ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν το σύνολο εκείνων που υπέβαλλε και στη Βουλή.

Ακολούθησε η οργισμένη ανακοίνωση από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος δια του διευθυντή του Μανώλη Καπνισάκη ζητεί την παραίτηση της γραμματέως του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνιας Σβίγκου.

«Είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο το γεγονός ότι το προεδρείο της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα του Στέφανου Κασσελάκη, δημοσιοποιώντας πληροφορίες σχετικά με το πόθεν έσχες του. Αυτού του είδους η διαρροή, πέρα από την ηθική διάσταση, εγείρει σοβαρά ζητήματα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τη διαφάνεια, αξίες που υποτίθεται ότι πρεσβεύει το κόμμα», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Μανώλης Καπνισάκης και συνεχίζει:

«Απαιτούμε την άμεση παραίτηση της γραμματέως του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου, η οποία φέρει την κύρια ευθύνη για τη διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων. Ο Στέφανος Κασσελάκης αναγκάζεται πλέον να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη για την προάσπιση των δικαιωμάτων του. Εξάλλου, το ότι η διαρροή έγινε την ίδια ημέρα με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δεν συνιστά τυχαίο γεγονός ή απλή σύμπτωση».

To άρθρο Πρώτη απάντηση από Κουμουνδούρου στις απειλές Κασσελάκη για την διαρροή του πόθεν έσχες: «Οι φάκελοι είναι σφραγισμένοι» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 13:07:41

Back to top button