Κόσμος

Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν αθωώθηκε σε ξεχωριστή δίκη για σεξουαλικές επιθέσεις

Ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν κρίθηκε σήμερα αθώος σε ξεχωριστή δίκη για σεξουαλικά εγκλήματα, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να αποφυλακιστεί ήδη από το επόμενο έτος.

Ο 47χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ, (Christian Brueckner), κατονομάστηκε τον Ιούνιο του 2020 από τη γερμανική αστυνομία ως ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν το 2007, αλλά έκτοτε δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Ωστόσο, κατηγορήθηκε για τρεις βιασμούς και δύο περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών μεταξύ του 2000 και του 2017 στην Πορτογαλία, κοντά στο θέρετρο Praia da Luz, από όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της Κέιτ και Τζέρι ΜακΚαν (Kate and Gerry McCann).

Στην τελική αγόρευσή του στο δικαστήριο, ο βασικός δικηγόρος του 47χρονου, Friedrich Fuelscher, άφησε να εννοηθεί ότι ο πελάτης του δικάζεται μόνο λόγω της σύνδεσής του με τη διεθνώς αναγνωρίσιμη υπόθεση της Μαντλίν.
Το δικαστήριο συμφώνησε με το επιχείρημα του Fuelscher, κρίνοντας τον πελάτη του αθώο για όλες τις κατηγορίες.

 

To άρθρο Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν αθωώθηκε σε ξεχωριστή δίκη για σεξουαλικές επιθέσεις δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 11:43:20

Back to top button