Auto

Πόσο σημαντική είναι η επίδραση της Purosangue στη Ferrari;

Η Purosangue έχει κλείσει δύο χρόνια παρουσίας στη γκάμα της Ferrari, μιας και παρουσιάστηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του 2022.

Σε αυτούς τους 24 και κάτι μήνες η επίδρασή της καταρχήν στις πωλήσεις και στη συνέχεια στην εικόνα της ιταλικής μάρκας είναι απόλυτα θετική. Και αυτό παρά τις αρχικές αντιρρήσεις των tifosi της μάρκας που θεωρούσαν το πεντάθυρο SUV ως ασύμβατο με την παράδοση και τη φιλοσοφία της εταιρείας.

Έτσι λοιπόν το πρώτο εξάμηνο του 2024, η Ferrari κατέγραψε νέο ρεκόρ πωλήσεων με 7.044 οχήματα, σημειώνοντας αύξηση 1,2% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2023.

Η επίδραση της Purosangue στις πωλήσεις ξεκίνησε στα τέλη του 2023 και γρήγορα έγινε το τρίτο πιο επιτυχημένο μοντέλο της Ferrari, πίσω από τις 296 και Roma και μπροστά από τις SF90 και 812.

FERRARI-PUROANGUE-(4).jpg

Μεταξύ Ιανουαρίου και Αυγούστου φέτος σχεδόν 1.500 ολοκαίνουργιες Purosangue παραδόθηκαν στους νέους τους ιδιοκτήτες, ενώ από τη στιγμή που η βασική της τιμή είναι σαφώς πιο υψηλή από άλλα μοντέλα της μάρκας η συμβολή της στην αύξηση των κερδών της Ferrari είναι σημαντική.

Εξίσου σημαντική είναι και η αύξηση της αξίας της μετοχής της ιταλικής εταιρείας, κάτι που έχει εδραιώσει την Purosangue ως ακόμα μια επιτυχία της μάρκας.

FERRARI-PUROANGUE-(5).jpg




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 09:22:43

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button