Ελλάδα

Βίντεο από το άγριο έγκλημα στην Κυψέλη – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες της αιματηρής συμπλοκής

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία ενός 28χρονου από τα δύο ξαδέρφια του, αργά το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή της Κυψέλης,  βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Βίντεο έχει καταγράψει το στυγερό έγκλημα που έγινε χθες το βράδυ ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το θύμα που έπεσε νεκρό από τα πολλαπλά μαχαιρώματα φέρεται να μην είχε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν κατάλαβα τι συνέβη, τον είδα εκεί πέρα και έρχονταν προς τα εδώ, δεν είχε καταλάβει μάλλον και ο ίδιος τι έχει πάθει και έπεσε κάτω. Μαζεύτηκε κόσμος γιατί είχε γίνει πριν ένα τροχαίο εδώ πάνω».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «ερχόντουσαν από τον πεζόδρομο, ήρθε εδώ πέρα, έπεσε κάτω και έτρεχαν αίματα. Ήρθε ο κόσμος, έφεραν κάτι πετσέτες από ένα μαγαζί, τις έριξαν απάνω του…» είπε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ, αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων έναν άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 28χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Μία ώρα μετά εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που ισχυρίστηκαν ότι σκότωσαν τον ξάδερφό τους επειδή όπως ανέφεραν το 28χρονο θύμα τους φερόταν κακοποιητικά.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 09:16:58

Back to top button