Κόσμος

Πέθανε ο αδερφός της Μαντόνα, Κρίστοφερ Τσικόνε – «Δεν θα υπάρξει ποτέ κανείς σαν αυτόν»

Συντετριμένη είναι η Μαντόνα, από τον θάνατο του αγαπημένου αδερφού της Κρίστοφερ Τσικόνε, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών την Παρασκευή (4/9). 

Ο σχεδιαστής, χορευτής και καλλιτέχνης, πέθανε «ειρηνικά» στον ύπνο του, σύμφωνα με δήλωση της οικογένειας του Τσικόνε στο CNNi.

«Χάσαμε τον πιο κοντινό μου άνθρωπο εδώ και τόσο καιρό» έγραψε η Μαντόνα σε ανάρτησή της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/DAy1hZpSqqd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο δεσμός τους, έγραψε, «αναπτύχθηκε από την κατανόηση ότι ήμασταν διαφορετικοί και ότι η κοινωνία θα δυσκολευόταν που δεν ακολουθούσαμε το status quo».

Η θρύλος της ποπ έγραψε πως ο χορός «έσωσε» τόσο εκείνη όσο και τον αδερφό της και τους ένωσε σαν «κόλλα που μας κράτησε μαζί» και ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο μετακόμισαν και οι δύο στη Νέα Υόρκη νωρίς στην καριέρα της.

«Ο αδερφός μου ήταν πάντα δίπλα μου», συνέχισε. «Πετάξαμε μαζί στα ψηλότερα μέρη και πέσαμε μαζί στα χαμηλότερα. Κάπως έτσι, πάντα βρίσκαμε ο ένας τον άλλον, κρατιόμασταν χέρι χέρι και συνεχίζαμε να χορεύουμε».

«Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα», έγραψε η Μαντόνα. «Δεν μιλούσαμε για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά όταν ο αδερφός μου αρρώστησε, βρήκαμε το δρόμο για να επιστρέψουμε ο ένας στον άλλον».

Σύμφωνα με τη δήλωση της οικογένειάς του, ο Τσικόνε πέθανε «περιτριγυρισμένος από αγάπη» μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Χαίρομαι που δεν υποφέρει πια. Δεν θα υπάρξει ποτέ κανένας σαν αυτόν. Ξέρω ότι κάπου χορεύει», έγραψε η Μαντόνα.

Η Τσικόνε ήταν ο δημιουργικός σύμβουλος της σταρ όταν η καριέρα της εκτινάχθηκε και υπηρέτησε ως καλλιτεχνικός διευθυντής στην παγκόσμια περιοδεία της Blond Ambition το 1990, η οποία καταγράφηκε στο μουσικό ντοκιμαντέρ του 1991 «Truth or Dare» (Θάρρος ή Αλήθεια).

Χορογράφησε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι της «Everybody» του 1982 και σκηνοθέτησε το μουσικό βίντεο «Peace Train» για την Dolly Parton το 1997.

Αργότερα, ο Τσίκονε εργάστηκε ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων και σχεδιαστής υποδημάτων.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-07 15:44:36

Back to top button