Ελλάδα

Σε κρίσιμη κατάσταση οι 5 που αντί για τσικουδιά ήπιαν σφηνάκια με απορρυπαντικό

Σε κρίσιμη κατάσταση στις ΜΕΘ ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου παραμένουν οι τρεις τουρίστες (ένας 35χρονος Γερμανός και δύο Βρετανοί, 69 και 67 ετών), ο Αλβανός εργαζόμενος και ο 38χρονος μπάρμαν που ήπιαν … άσπρο πάτο αυτό που νόμιζαν ότι ήταν ρακή, αλλά αποδείχθηκε απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων (Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Οι τρεις τουρίστες και ο Αλβανός παραμένουν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ στη ΜΕΘ του Βενιζελείου παραμένει ο μπάρμαν, διασωληνωμένος σε καταστολή, με μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας. Ο 38χρονος έχει υποστεί οιδήματα στην κοιλιακή χώρα και στον φάρυγγα, με την κατάστασή του να κρίνεται πολύ σοβαρή.

Εν τω μεταξύ στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, στο ξενοδοχείο αναμένεται τελωνειακός έλεγχος. Όπως αναφέρει το cretalive, διαπιστώθηκε πως οι εργαζόμενοι είχαν χρησιμοποιήσει το δοχείο του απορρυπαντικού, το οποίο είχαν αδειάσει, πλύνει και εντός του οποίου είχαν μεταγγίσει τη ρακή. Έβγαλαν μάλιστα και την ετικέτα για να αναγνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο δοχείο περιείχε την ρακή. Τελικά τα όμοια δοχεία μπερδεύτηκαν και το κέρασμα κατέληξε να είναι … το απορρυπαντικό!


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-07 15:22:40

Back to top button