Auto

Γιατί η Volkswagen δεν θέλει μοντέλα με επιθετικό look;

Τα περισσότερα σύγχρονα σπορ μοντέλα είναι αρκετά επιθετικά. Άγριο βλέμμα, μεγάλες γρίλιες, φουσκωμένα φτερά, άφθονα σπόιλερ. Για τη Volkswagen, αυτή η επιθετικότητα περιττεύει, όπως εξηγεί ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος,  Andy Mindt.

«Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να είναι οι πιο cool ή να εμφανίζονται επιθετικοί δημοσίως», είπε. «Θέλουν να έχουν ένα κοστούμι και μια καλή εξωτερική εμφάνιση ενώ είναι χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Ποια είναι η ανάγκη να είμαστε επιθετικοί; Ο πυρήνας μας είναι έτσι: να είστε τα ωραία παιδιά»!



Στην πλειοψηφία των σύγχρονων μοντέλων της μάρκας, η σχεδιαστική αντίληψη δικαιώνει πλήρως την εξήγηση του Mindt. Ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικές εκδόσεις, δεν είναι τόσο άγριες, όσο οι αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

Ο Mindt συνέχισε επίσης λέγοντας ότι η εταιρεία κάνει πολλή δουλειά στην αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων, στα επερχόμενα μοντέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καμπίνες θα γίνουν ακόμα καλύτερες με τη χρήση πιο ακριβών και ποιοτικών υλικών.

«Θα προσπαθήσουμε να διώξουμε τα φθηνά πλαστικά υλικά και να χρησιμοποιήσουμε υφάσματα και να βελτιώσουμε την ποιότητα. Πρακτικά αυτό θα συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων και σημαίνει ότι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε αλλού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-07 11:00:23

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button