Γυναίκα

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: Δεν μέναμε μαζί εδώ και 4 χρόνια, μόνη μου μεγάλωνα τα παιδιά

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι χωρισμένοι, αλλά διατηρούν σχέσεις, για τα παιδιά που απέκτησαν τα προηγούμενα χρόνια.

«Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ερχόταν μια φορά τον μήνα ή το δίμηνο στο σπίτι» ανέφερε μεταξύ άλλων, στην κάμερα του Happy Day η Ζέτα Θεοδωροπούλου κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου. Η πρώτη παίκτρια του My Style Rocks απάντησε για τη ζωή της, μετά το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της και τις σχέσεις που διατηρούν για το καλό των παιδιών τους.

«Έχω επαφές με τον πρώην σύζυγό μου. Αναπόφευκτο κακό πλάκα κάνω. Εννοείται πως έχουμε, είμαστε γονείς. Είναι ο πατέρας των παιδιών μου, θα είμαστε για πάντα γονείς. Δεν αλλάζει αυτό. Τα παιδιά μου έχουν επικοινωνία με τον πατέρα τους που είναι στο εξωτερικό.

Εδώ και 4 χρόνια δεν μέναμε μαζί, ζω μόνη μου στην Ελλάδα εξαιτίας του επαγγέλματός του. Τα παιδιά έχουν καταλάβει τη διαφορά μετά το διαζύγιο. Μόνη μου ξυπνούσα, μόνη μου κοιμόμουν, μόνη μου μεγάλωνα τα παιδιά, απλά ερχόταν μια φορά τον μήνα ή το δίμηνο και έμενε σπίτι.

Δεν είμαστε εχθροί, αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι για τα παιδιά θα το κάνουμε» απάντησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου, μπροστά στην κάμερα.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούνιο στην εκπομπή Super Katerina: «Ισχύει ότι έχω καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Δεν θα μιλήσω ούτε τώρα. Θέλω μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου και να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα».

«Όταν έχεις δώσει τα πάντα, ποτέ κανείς δεν πρέπει να μετανιώνει. Αν μη τι άλλο, νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων. Δεν παύω να έχω τρία υπέροχα παιδιά, καρπούς πραγματικής αγάπης. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», είχε απαντήσει τότε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

To άρθρο Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: Δεν μέναμε μαζί εδώ και 4 χρόνια, μόνη μου μεγάλωνα τα παιδιά δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-07 08:51:38

Back to top button