Γυναίκα

Η κόρη της Nicole Kidman έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα της Miu Miu

Η Sunday Rose, η 16χρονη κόρη της Nicole Kidman και του Keith Urban, έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα της Miu Miu για τη σεζόν άνοιξη 2025 την 1η Οκτωβρίου, την τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Η 16χρονη εμφανίστηκε με ένα λευκό φόρεμα, το οποίο ήταν διακοσμημένο με λεπτή δαντέλα eyelet και ήταν πολυ χαριτωμένη!

Αναλυτικότερα, το ρούχο που φόρεσε είχε μια δαντελωτή διακόσμηση, ενώ ένα λυμένο φουλάρι κρεμόταν από τη λαιμόκοψη, με ένα μέρος του κρεμασμένο πίσω από την πλάτη της. Η φούστα είχε επίσης κοψίματα στη μέση, που έδιναν ενδιαφέρον στο μινιμαλιστικό σχέδιο.

Το outfit της Kidman Urban ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι peep-toe pumps και τις open toe κάλτσες της Miu Miu.

Η Miu Miu περιέγραψε τη νέα συλλογή σε μια επίσημη ανακοίνωση. «Αν το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 πρότεινε ένα λεξιλόγιο ρούχων σε ένα πανόραμα βιωμένης εμπειρίας, η συλλογή Miu Miu Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 εξελίσσεται για να εξετάσει την πρώιμη νεότητα ως περίοδο απόλυτης αλήθειας». «Προτού ξεκινήσει η προσομοίωση, κάθε άτομο είναι ειλικρινές με τον εαυτό του, με τα ιδανικά του. Και ως αντίδραση σε μια εποχή υπερδιέγερσης και υπερπληροφόρησης, η απλότητα στα ρούχα μπορεί να προσφέρει σαφήνεια και ακρίβεια και να χρησιμεύσει ως ένα ειλικρινές πλαίσιο χαρακτήρα».

Αμέσως μετά το show μαμά και κόρη βρέθηκαν μαζί στο after dinner του οίκου με matchy matchy σύνολα σε preppy style. H Sunday Rose Kidman Urban έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε show αλλά όχι και την πρώτη της εμφάνιση σε fashion event.

Eνα μήνα νωρίετερα την είχαμε δει μαζί με την μητέρα της στο event της Omega κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-07 08:30:55

Back to top button