Γυναίκα

Βασίλης Πορφυράκης: «Δεν αισθάνθηκα άσχημα με την επανεκτέλεση του τραγουδιού “Παραμιλάς” από τον Γιώργο Τσαλίκη»

«Όπως πήρα το τραγούδι αυτό εγώ, έτσι μπορεί να το πάρει ο καθένας», είπε ο τραγουδιστής Βασίλης Πορφυράκης για τον Γιώργο Τσαλίκη.

Για την επενεκτέλεση του τραγουδιού «Παραμιλάς» από τον Γιώργο Τσαλίκη, το οποίο είχε κάνει επενεκτέλεση και ο ίδιος πριν ένα χρόνο, μίλησε ο Βασίλης Πορφυράκης στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» σήμερα το μεσημέρι της (06.10.2024).

«Οι επανεκτελέσεις έχουν ένα ιδιαίτερο νομικό πλαίσιο. Όπως πήρα το τραγούδι αυτό εγώ, έτσι μπορεί να το πάρει ο καθένας. Δεν αισθάνθηκα κάτι άσχημο, δεν στεναχωρήθηκα. Ήταν ένα δικαίωμα αλλά δεν βλέπω μια πρωτοτυπία», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Βλέπω κάτι που λες ότι υπάρχει ένας σκοπός γι’ αυτό. Εύχομαι όμως να είναι καλό και… εγώ θα ξαναπάρω από την Εύη Δρούτσα κομμάτι, δεν θα πτοηθώ δηλαδή γι’ αυτό!», συνέχισε.

Τις πρώτες, τις κύριες, δισκογραφίες μπορεί να τις έχει ο καλλιτέχνης για παραπάνω χρόνια αν και η Εύη μού το έδωσε με όλη την καρδιά της. Ε, με όλη της την καρδιά το ξανάδωσε (σ.σ. στον Γιώργο Τσαλίκη)», δήλωσε ο Βασίλης Πορφυράκης.

«Δεν επικοινώνησε κάποιος μαζί μου γι’ αυτό και γιατί να επικοινωνήσουν μαζί μου. Είτε βάλεις ένα ευρώ είτε βάλεις Χ ή Υ ποσό, είναι μια επένδυση και ο καθένας πονάει αυτό που βάζει.

Εκατό φορές να γίνει αυτό με το συγκεκριμένο τραγούδι, εγώ πάλι το ίδιο έκανα γιατί το πιο σημαντικό είναι να πάει το αποτέλεσμα στον κόσμο και να πει μπράβο», δήλωσε ο Βασίλης Πορφυράκης στo MEGA.

To άρθρο Βασίλης Πορφυράκης: «Δεν αισθάνθηκα άσχημα με την επανεκτέλεση του τραγουδιού “Παραμιλάς” από τον Γιώργο Τσαλίκη» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 20:02:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button