Showbiz

Ιουλία Καλλιμάνη: “Του πατέρα μου του αφιερώνω την ζωή μου ολόκληρη, την… |


Στην κάμερα των “The Weekenders” μίλησε η Ιουλία Καλλιμάνη, με αφορμή την πρεμιέρα της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο “Tokyo Club Theater” και αναφέρθηκε στον ντόρο που ξέσπασε τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την Ματούλα Ζαμάνη αλλά και για την Άννα Βίσση.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε αρχικά πως “Νιώθω τεράστια ευλογία και ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται να είμαι εδώ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Την πρεμιέρα μου την αφιερώνω στην οικογένειά μου. Του πατέρα μου του αφιερώνω την ζωή μου ολόκληρη, την ύπαρξή μου!”

Σχετικά με την on stage συνύπαρξή της με την Άννα Βίσση, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι “Ήταν πάρα πολύ συγκινητική στιγμή γα εμένα. Την ευχαριστώ δημόσια. Είναι ένα άτομο που λατρεύω, είναι το είδωλό μου, η απόλυτη σταρ” και συμπλήρωσε για τα προσωπικά της: “Είμαι πολύ καλά, πολύ ήρεμη και έχω εστιάσει περισσότερο στη δουλειά. Όταν θέλεις να περάσεις καλά πάντα υπάρχει χρόνος για όλα. Αν θες να προστατέψεις την προσωπική σου ζωή, την προστατεύεις μια χαρά”

Επιπλέον τοποθετήθηκε για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Ματούλα Ζαμάνη “Ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως νιώθει και όποιος θέλει το ακολουθήσει. Ελάχιστοι άνθρωποι κάνουν αυτό που πραγματικά γουστάρουν γιατί φοβούνται μην λογοκριθούν. Οπότε μαγκιά της, για εμένα”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 15:25:00

Back to top button