Showbiz

Δημήτρης Πετρόπουλος: “Δεν ήταν έντιμο, μου στέρησε τον ρόλο για το θέμα… |


Στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου και τους “The Weekenders” μίλησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία και στην περίοδο που του στέρησαν ένα ρόλο εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Για τη συμμετοχή του στο “Παρά Πέντε” ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε πως “Μου κάνει εντύπωση που ο κόσμο με έχει ακόμα στο μυαλό του ως τον κακό από το Παρά Πέντε. Δεν είναι μόνο καλή σειρά. Είναι και αγαπησιάρικη και άξια να είναι αγαπησιάρικη. Δεν είναι τζούφιο το Παρά Πέντε, είναι γεμάτο”.

Μιλώντας για το θέμα υγείας που αντιμετώπισε και λόγω αυτού έχασε ένα ρόλο, ο Δημήτρης Πετρόπουλος τόνισε πως “Δεν ήταν έντιμο αυτό που έγινε. Από αυτόν τον άνθρωπο, που ήταν διακεκριμένος, και με όλη τη διαδικασία που είχε προηγηθεί, με 700 άτομα και είχε καταλήξει σε εμένα… Ήπιαμε σαμπάνιες, το γλεντήσαμε και έμενε να ξεκινήσουν οι πρόβες. Και δεν το έμαθα από τον ίδιο, αλλά από την κοπέλα που θα παίζαμε μαζί στο θεατρικό ρόλο. Μου είπε ότι δεν μπορεί να παίξει το παιχνίδι πίσω από την πλάτη μου Ήταν απογοήτευση, μια έκπληξη”.

“Δεν μιλούσα δημόσια για το πρόβλημα υγείας μου, γιατί ζούσε η μάνα μου και δεν μπορούσε να τραβήξει αυτό το λούκι. Δεν ήθελα να το μάθει και να στεναχωρηθεί. Για πέντε χρόνια έκανα εξετάσεις ανά τρίμηνο. Η πληροφορία που είχα για την υγεία μου, με κράτησε μακριά από το να κάνω ένα παιδί. Όταν έχει μια πληροφορία, προσέχεις λίγο παραπάνω” είπε καταληκτικά ο ηθοποιός.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 17:48:00

Back to top button